Inschrijving PUURloop van start (UITVERKOCHT!)

5-3-2024

Door de vrijwilligers die betrokken zijn bij de organisatie van de CZ Tilburg Ten Miles wordt eind mei altijd de zogeheten PUURloop georganiseerd, een bijzonder evenement op de terreinen van abdij Koningshoeven bij Tilburg. Het evenement vindt plaats op zaterdag 25 mei. Dit evenement is uitverkocht!

Lees meer
Inschrijving PUURloop van start

Een prachtige prijs voor Henk en Jolande

7-11-2023

Henk van Doremalen en Jolande Grijsbach ontvingen afgelopen zaterdag 4 november op sportcentrum Papendal van de Atletiekunie een prijs voor hun jarenlange inzet voor de Tilburg Ten Miles. Jaarlijks wordt op deze door meer dan 1100 trainers bezochte loopsportdag de zogeheten ‘Loper’ uitgereikt, een bronzen beeldje dat een hardloper voorstelt. De prijs gaat naar personen of organisaties die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de promotie van de hardloopsport zowel voor toppers als recreanten.

Lees meer
Een prachtige prijs voor Henk en Jolande

Nog even nagenieten van de 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles! 😍🔥

27-9-2023

Het moment van de grote terugblik is aangebroken! Spot jezelf in deze toffe aftermovie van de CZ Tilburg Ten Miles 2023!

Lees meer
Aftermovie CZ Tilburg Ten Miles 2023

Aftermovie CZ Tilburg Ten Miles 2023 - Wandeltochten

26-9-2023

Hierbij de aftermovie van de TTM wandeltochten 2023! Binnenkort komt ook de aftermovie van de zondag online!

Lees meer
CZ Tilburg Ten Miles 2023 - wandeltochten

Jamal Kiprono en Emily Chebet winnaars CZ Tilburg Ten Miles

24-9-2023

Bij de zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles hebben Jamal Kiprono en Emily Chebet, beide afkomstig uit Kenia, de winst gepakt. Bij de mannen was er een spannende strijd in de kopgroep bestaande uit Jamal Kiprono, Youssef Ben Hadi en Edwin Kiptoo. Vanaf het 10 km punt wist de uiteindelijke winnaar een gat te slaan en zijn voorsprong uit te breiden. Met een tijd van 46.28 wist Jamal Kiprono de overwinning op zijn naam te zetten. 

Lees meer
Jamal Kiprono en Emily Chebet winnaars CZ Tilburg Ten Miles

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

24-9-2023

Of je nu je persoonlijk record komt verbreken of komt voor de Brabantse gezelligheid: de CZ Tilburg Ten Miles is altijd fantastisch. Zo ook de 34e editie op zondag 24 september 2023. Met meer dan 11.000 deelnemers aan de start van de diverse onderdelen, kon echt iedere hardloper van start in Tilburg.

Lees meer
Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

CZ TTM Wandeltocht trapt het CZ Tilburg Ten Miles weekend af

23-9-2023

Op zaterdag 23 september trapten meer dan duizend deelnemers het CZ Tilburg Ten Miles weekend af met de CZ TTM Wandeltocht. Wandelaars kozen voor een route van 5 Engelse Mijl, 10 Engelse Mijl of 15 Engelse Mijl. Ook De Wever wandelde met hun deelnemers een route van 3,5 EM door de stad van Tilburg. Kortom, een dag vol gezellige wandelingen!

Lees meer
CZ TTM Wandeltocht trapt het CZ Tilburg Ten Miles weekend af

Weersverwachting tijdens CZ Tilburg Ten Miles

20-9-2023

De weersverwachting tijdens het CZ Tilburg Ten Miles-weekend is positief. Op zaterdag kunnen wandelaars wellicht te maken krijgen met lichte regenval. Op zondag, tijdens het hardlopen blijft het droog en wordt het zelfs zonnig. De weersvoorspellingen voor aanstaand weekend zijn buitengewoon gunstig!

Lees meer
Goed loopweer verwacht tijdens CZ Tilburg Ten Miles 2023