Ga terug

Sterre Kinderopvang voor drie jaar sponsor bij CZ Tilburg Ten Miles

03 januari 2017

Sterre Kinderopvang en CZ Tilburg Ten Miles zijn een overeenkomst aangegaan waarbij Sterre Kinderopvang zich voor drie jaren verbindt aan het Midden-Brabants grootste sportevenement. Dit betekent dat de Minirun op zondag 3 september 2017, het onderdeel van de CZ Tilburg Ten Miles voor de allerkleinsten, de benaming Sterre Minirun gaat krijgen.

Maike van de Pas: “Sterre Kinderopvang hecht waarde aan buiten zijn, aan bewegen en vindt het belangrijk dat ieder kind vanuit zijn of haar kwaliteit de wereld mag ontdekken. We laten ons graag verwonderen door de kinderen. De Sterre Minirun sluit daar goed op aan.”

Henk van Doremalen: “We zijn buitengewoon verheugd dat Sterre Kinderopvang zich wil verbinden aan ons evenement. Ze passen perfect bij het onderdeel Minirun, waar de 0 tot 4 jarigen aan mee kunnen doen. Wij hechten er als grootste sportevenement in de regio veel waarde aan dat er uit allerlei geledingen, organisaties en bedrijven steun is voor de CZ Tilburg Ten Miles. Geen ander sportevenement wordt zo breed gedragen door de Tilburgse gemeenschap. De overeenkomst met Sterre Kinderopvang is daar weer het bewijs van. Het is voor de kernorganisatie en de vele honderden vrijwilligers weer een stimulans om de schouders de komende maanden onder de organisatie van de 30e editie te zetten.”

CZ Rabobank Tilburg en omstreken Fontys Fujifilm Manufacturing Europe B.V. AA Drink Subway Brabants Dagblad Gemeente Tilburg