Ga terug

Runshop Greg van Hest opnieuw in zee met CZ Tilburg Ten Miles

25 januari 2017

Runshop Greg van Hest heeft zich opnieuw verbonden aan Tilburgs grootste sportevenement CZ Tilburg Ten Miles. Eigenaar, voormalig topatleet en Olympisch deelnemer Greg van Hest toonde zich verheugd met de nieuwe overeenkomst. 

"CZ Tilburg Ten Miles is natuurlijk het belangrijkste loopevenement in de stad met aandacht voor internationale top, maar zeker ook voor de brede groep van recreatieve lopers. Voor iedereen is er een onderdeel waar hij of zij aan mee kan doen of je nu een beginnende of gevorderde loper bent. Dat begint al op de vrijdagavond met de Spoorzone Run; zondag is het hoofdevenement waar vele duizenden aan deelnemen. Als hardloopspeciaalzaak werken we graag samen met de mensen van CZ Tilburg Ten Miles. Die samenwerking loopt al jarenlang prima", aldus Greg van Hest.

Henk van Doremalen, directeur CZ Tilburg Ten Miles, was eveneens blij met de nieuwe overeenkomst. "Runshop Greg van Hest is toch de specialist bij uitstek in Midden-Brabant, waarbij het niet alleen gaat om kopen van schoeisel of kleding, maar waar je ook deskundig advies krijgt. Greg en Ad van Hest hebben een goede naam in de loopwereld en begeleiden zowel trimmers als toppers. Voor ons is Runshop Greg van Hest bovendien het centrale punt voor de distributie van het CZ Tilburg Ten Miles shirt en de speciale promotie sporthanddoek (30 jaar CZ Tilburg Ten Miles) die we dit jaar zullen hebben."

CZ Rabobank Tilburg en omstreken Fontys Fujifilm Manufacturing Europe B.V. AA Drink Subway Brabants Dagblad Gemeente Tilburg