Inschrijven

Bij de Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles kun je inschrijven voor verschillende onderdelen, van Minirun tot 10 mijl.

InschrijfformulierVoorinschrijven kan van maandag 14 april (7.00 uur) tot en met vrijdag 8 augustus (23.00 uur). Je startnummer wordt dan - met een uitgebreide brochure - op donderdag 28 of vrijdag 29 augustus gestuurd naar het bij aanmelding opgegeven adres. Als je zaterdag 30 augustus onverhoopt nog niets hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.

Aanbiedingen en extra's
Bij het inschrijven voor een onderdeel van de Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles kun je gebruik maken van aanbiedingen van onze sponsors en extra's bestellen.

Na-inschrijven
Na-inschrijven is duurder, maar kan - zolang onderdelen nog niet vol zijn - van zaterdag 9 tot vrijdag 29 augustus voor de Familyrun (€ 7,50), de Cityrun (€ 12,50), de Trimloop Mannen (€ 17,50), de Ladies Run (€ 17,50) en de Brabants Dagbladloop  (€ 20).

Je startnummer wordt bovendien niet meer toegestuurd, en moet je afhalen bij het wedstrijdsecretariaat aan de Burgemeester Brokxlaan in de Spoorzone (zie ook Plattegrond). Dat kan op vrijdag 5 september (17.00-20.00 uur), zaterdag 6 september (10.00-16.00 uur) en zondag 7 september (vanaf 9.30 uur).

Op vrijdag en zaterdag kan alleen nog worden ingeschreven voor enkele recreatieve onderdelen.

Incasso met iDeal
Je aanmelding wordt afgerond met een incasso met iDeal. Pas als de verschuldigde kosten van je rekening zijn afgeboekt en je daarvan een bevestiging via e-mail hebt ontvangen, ben je ingeschreven.

Startnummer en BibTag
Voor je naam op het startnummer zijn 20 tekens beschikbaar, waarbij we ons het recht voorbehouden om beledigingen, scheldwoorden en dergelijke te weigeren. Je startnummer zelf is voorzien van een zogenaamde BibTag. Deze chip neemt de tijd op tussen het passeren van de startmat en de passage van de finishmat, ofwel de tijd die je werkelijk hebt gelopen.

De BibTag zorgt eveneens ervoor dat je op het Rexona Fotomoment bij de Piushaven/Havendijk goed wordt geregistreerd en - desgewenst - automatisch je foto via Facebook ontvangt. Ook voor het opnemen van tussentijden en het registreren van persoonlijke video's wordt gebruik van de chip gemaakt.

Kies het juiste onderdeel
Als je deelneemt, doe je dat op eigen risico. Door deelname aan een onderdeel geef je ook aan dat je in staat bent om dat te volbrengen. Doe dus bijvoorbeeld niet mee aan de 10 EM als je nog nooit hebt gelopen, en kies dan voor een kortere afstand.

Ook als je denkt de tijdslimiet niet te halen, is het verstandiger om aan een ander onderdeel deel te nemen. En als hardlopen eigenlijk toch al niet je ding is, neem dan op zaterdag deel aan de Thebe Extra TTM-wandeltocht en kom op zondag de lopers aanmoedigen!

Inschrijven
 
 
De Rooi Pannen Runshop Greg van Hest Aquarius Kinderstad Meeus Brabant Water Craft Rexona Auto Noordhoek La cloche Fullservice internetbureau WebdesignTilburg Inloophuis midden brabant