Inschrijven

De inschrijving voor de Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles is geopend tot en met donderdag 13 augustus.

U kunt zich nu inschrijven op deze pagina. Er is een speciale actie voor rekeninghouders van de Rabobank. Hieraan is echter wel een maximaal aantal deelnemers verbonden, vol is vol! Kijk voor de verdere voorwaarden bij de specifieke inschrijflinks.

Inschrijven voor de Fujifilm Businessrun is nu ook mogelijk via dit formulier.

Inschrijven kan voor individuele deelname aan een van de onderdelen van de Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles. Je kunt aanmelden voor deelname aan de minirun (tot en met 4 jaar), de Familyrun (1 EM), Cityrun 5 km, mannen trimloop 10 km, Tilburg Ladies Run (10 km) of de 10 mijl (16,1 km). Aan de beide laatste afstanden zijn ook internationale wedstrijden verbonden. Deze zijn uitsluitend bedoeld voor genodigde atleten en licentiehouders bij de Atletiekunie (of buitenlandse zusterorganisaties).

De voorinschrijving loopt tot en met donderdag 13 augustus. Wie tijdig inschrijft krijgt het startnummer met bijbehorende BibTag aan het einde van week 35 thuisgestuurd. Bij inschrijven kun je aangeven aan welke afstand je wilt deelnemen. Ook is het mogelijk een speciaal dryfit TTM shirt 2015 te bestellen.

Verder kun je aangeven of je jouw medaille na afloop speciaal wilt laten graveren met je naam en gelopen (netto)tijd. Tenslotte is het mogelijk om een donatie te doen voor het goede doel. Dat is dit jaar het Verbeetenfonds. Aan het einde van de inschrijfmodule reken je af met een iDeal betaling. Vervolgens ontvang je een bevestiging van je inschrijving.

Deelnemers woonachtig in België kunnen zich aanmelden via dit formulier.

International competitors can register by filling in this registration form.

Inschrijven
 
 
De Rooi Pannen Runshop Greg van Hest Kinderstad Meeus Brabant Water Craft La cloche Auto Noordhoek Thebe Extra Fullservice internetbureau WebdesignTilburg