Deelnemen


CZ TTM Wandeltocht -uitverkocht

zaterdag 1 sept - vanaf 8.30 uur

Hou je eigenlijk niet zo van hardlopen? Neem dan eens deel aan de gezellige CZ TTM Wandeltocht op de zaterdag voor de CZ Tilburg Ten Miles en kies uit 3,5 mijl, 5 mijl, 10 mijl of 15 mijl. 

Lees meer

TTM4YOU

zondag 2 sept - vanaf 11.00 uur

Leg het parcours van de 5 km wandelend, steppend, in je rolstoel, met je rollator, in je scootmobiel of ander vervoersmiddel af. Het is geen wedstrijd, maar een gezellig en ludiek evenement met veel entertainment.

Lees meer

Sterre Minirun - uitverkocht

zondag 2 sept - 10.15 uur

Speciaal voor de allerkleinsten organiseren we de Sterre Minirun die gaat over 300 meter en start op de hoek Heuvelring-Spoorlaan en finisht op de Burgmeester Brokxlaan. Voor de Sterre Minirun zijn 250 startnummers beschikbaar.

Lees meer

CZ Family Run

zondag 2 sept - 10.30 uur

Ben jij al 5 jaar? Dan kun jij meedoen aan de CZ Family Run van 1,6 km. Vaders, moeders, opa's en oma’s mogen ook meedoen aan dit onderdeel. Tijdens dit vrolijke onderdeel word je aangemoedigd door de vele toeschouwers.

Lees meer

City Run

zondag 2 sept - 10.45 uur

Ben jij een beginnende loper, maar zou je wel de belevenis van de CZ Tilburg Ten Miles willen ervaren? Dan is de City Run (5 km) wat voor jou. Uiteraard is deze afstand ook leuk voor lopers die van snelle, korte afstanden houden.

Lees meer

Trimloop 10 km

zondag 2 sept - 12.30 uur

In de afgelopen jaren is de Trimloop 10 km uitgegroeid tot een zeer populair onderdeel. Dit evenement start op de Burgemeester Brokxlaan, gaat dwars door het centrum om vervolgens weer te finishen in de Spoorzone.

Lees meer

Rabobank Tilburg Ladies Run

zondag 2 sept - 12.15 uur

De Rabobank Tilburg Ladies Run 10 km staat bekend om haar snelle parcours en is met drie prestaties in de wereld top tien vertegenwoordigd. Dit evenement speciaal voor vrouwen loopt door het centrum van Tilburg. Na 10 km finish je in een bruisende Spoorzone.

Lees meer

CZ Tilburg Ten Miles

zondag 2 sept - 13.45 uur

Het populairste onderdeel van de CZ Tilburg Ten Miles is de wedstrijd en recreatieloop over 10 Engelse Mijlen (16.1 km). Voor de duizenden recreatieve deelnemers is het genieten van de sfeer en aanmoedigingen onderweg.

Lees meer

Fujifilm Business Runs

zondag 2 sept - vanaf 10.45 uur

Samen met collega's en relaties een sportieve topprestatie neerzetten? Dat kan op zondag 2 september door deelname aan de Fujifilm Business Runs. Deelname is mogelijk op de onderdelen 5 km, 10 km of 10 EM. 

Lees meer