CZ TTM Wandeltocht


Wandelroutes

In aanloop naar de editie van 2018 worden alle parcoursen van een update voorzien.


3,5 mijl

Start: 10.00u

Na het succes van vorig jaar, wordt ook voor deze editie weer een speciale, kortere wandeltocht uitgezet van 3,5 mijl. De route vertrok vorig jaar vanaf de Wagenmakerij en voerde door de stad naar het Longa terrein en weer terug naar de Spoorzone. Bij dit onderdeel was er één startmoment om 10.00 uur en was er begeleiding.

5 mijl

Start: 8.30 - 10.00u

Vanaf de Wagenmakerij startte de 5 mijl vorig jaar. De route ging over zandwegen, bospaden en weilandpaden door de landschapspark de Moerenburg en weer terug over de Koningshoeven en Piushaven.

 

10 mijl

Start: 8.30 - 10.00u

Net als de 5 mijl vertrok ook de 10 mijl vanaf de Wagenmakerij in de Spoorzone vorig jaar. De wandeltocht voerde je door de buurtschappen de Moerenburg, het Galgeven en Oisterwijkse bossen en Vennen. Voor velen waren er nieuwe en onbekende stukjes natuur in deze tocht uitgezet.

 

15 mijl

Start: 8.30 - 10.00u

Bij de 15 mijl is de start in 2018 bij de Wagenmakerij. Via Kampina en Oisterwijkse bossen en vennen liep je vorig jaar naar Galgenven en Baks Ven. Je wandelde langs Piushaven en Willem II-straat terug naar de finish bij de Koepelhal/Wagenmakerij. 


Bij jouw deelname inbegrepen


Routekaart

Op te halen bij de start

Officiële medaille

Unieke herinnering aan jouw deelname

Verzorging

Onderweg en na de finish