CZ TTM Wandeltocht


Wandelroutes 2018


3,5 mijl

Start: 10.00u

Na het succes van vorig jaar, wordt ook voor deze editie weer een speciale, kortere wandeltocht uitgezet van 3,5 mijl. De route vertrekt weer vanaf de Wagenmakerij en voert door de stad naar het Longa terrein en weer terug naar de Spoorzone. Bij dit onderdeel is er één startmoment om 10.00 uur en is er begeleiding.

5 mijl

Start: 8.30 - 10.00u

Vanaf de Wagenmakerij start de 5 mijl. De route gaat over zandwegen, bospaden en weilandpaden door de landschapspark de Moerenburg en weer terug over de Koningshoeven en Piushaven.

10 mijl

Start: 8.30 - 10.00u

Net als de 5 mijl vertrekt ook de 10 mijl vanaf de Wagenmakerij in de Spoorzone. De wandeltocht voert je door de buurtschappen de Moerenburg, het Galgeven en Oisterwijkse bossen en Vennen. Voor velen worden er nieuwe en onbekende stukjes natuur in deze tocht uitgezet.

 

15 mijl

Start: 8.30 - 10.00u

Bij de 15 mijl is de start in 2018 bij de Wagenmakerij. De wandeltocht voert je door de buurtschappen de Vlashof, de Moerenburg, het Galgeven en Oisterwijkse bossen en Vennen. Voor velen worden er nieuwe en onbekende stukjes natuur in deze tocht uitgezet.


Bij jouw deelname inbegrepen


Routekaart

Op te halen bij de start

Officiële medaille

Unieke herinnering aan jouw deelname

Verzorging

Onderweg en na de finishPraktische info

Tijdslimiet

Je kunt tot en met 16.00 uur finishen in de Wagenmakerij.

Verzorging onderweg

Onderweg zijn waterpunten ingericht waar je water kunt tappen.