CZ TTM Wandeltocht


Wandelroutes 2019


3,5 mijl

Start: 10.00 - 10.30u

De speciale korte wandeltocht (ca. 3,5 mijl) is onder begeleiding en start met vaste starttijden vanaf de Wagenmakerij. De route gaat door hartje Tilburg en finisht weer in de Spoorzone waar elke deelnemer een medaille wacht.

5 mijl

Start: 9.00 - 10.00u

Vanaf de Wagenmakerij start de 5 mijl. De route gaat over zandwegen, bospaden en weilandpaden door de landschapspark de Moerenburg naar de brug Trappisten. Vanaf hier is het mogelijk om via twee routes naar Abdij Koningshoeven te lopen. De totale afstand bedraagt dan 10 à 11 km.

8 mijl

Start: 8.30 - 10.00u

Deze nieuwe wandeltocht start vanaf de Wagenmakerij en gaat door de buurtschappen de Moerenburg via landgoed Ter Braakloop naar de Oude Hondsberg en Groot Speijck. Vanaf daar kun je naar station Oisterwijk en kun je per trein of bus terugkeren naar Tilburg om je medaille op te halen in de Wagenmakerij. Let op: de kosten voor een treinkaartje zijn voor eigen rekening.


10 mijl

Start: 8.30 - 10.00u

Net als de 5 mijl vertrekt ook de 10 mijl vanaf de Wagenmakerij in de Spoorzone. De wandeltocht voert je door de buurtschappen de Moerenburg, het Leijdal, landgoed Ter Braakloop en abdij Koningshoeven. Voor velen worden er nieuwe en onbekende stukjes natuur in deze tocht uitgezet.

15 mijl

Start: 8.30 - 10.00u

Bij de 15 mij vertrek je vanaf de Wagenmakerij. De wandeltocht voert je door de buurtschappen de Moerenburg en het Leijdal en gaat via landgoed Ter Braakloop naar de Oude Hondsberg, Groot Specijk en abdij Koningshoeven. Voor velen worden er nieuwe en onbekende stukjes natuur in deze tocht uitgezet.


Bij jouw deelname inbegrepen


Routekaart

Op te halen bij de start

Officiële medaille

Unieke herinnering aan jouw deelname

Verzorging

Onderweg en na de finishTe bestellen extra's


TTM running shirt

Unieke herinnering te bestellen voor € 17,50 bij jouw inschrijving

Donatie goede doel

€ 1,00 / € 3,00 / € 5,00 / € 10,00


Praktische info

Medailles

Alle deelnemers aan de CZ TTM Wandeltocht ontvangen na afloop een medaille. Deze ligt bij terugkomst in de Wagenmakerij voor jullie klaar.

Minimum leeftijd

De minimumleeftijd voor deelname aan de CZ TTM Wandeltocht is 6 jaar op de dag van het evenement.

Routes

In aanloop van de 13e editie worden de wandelroutes van een update voorzien.

Start- en finishlocatie

De start- en finishlocatie van alle afstanden is de Wagenmakerij met uitzondering van de 8 mijl. Deze afstand start vanuit de Wagenmakerij maar finisht bij station Oisterwijk. Vanaf hier kun je per trein of bus terugkeren naar Tilburg. Let op: de kosten voor een treinkaartje zijn voor eigen rekening.

Tijdslimiet

Je kunt tot en met 15.00 uur finishen in de Wagenmakerij.

Verzorging onderweg

Onderweg zijn waterpunten ingericht waar je water kunt tappen. Hier zijn ook toiletten aanwezig.