CZ TTM Wandeltocht


Wandelroutes 2019


3,5 mijl

Start: 10.00 - 10.30u

De speciale korte wandeltocht (ca. 3,5 mijl) is onder begeleiding en start met vaste starttijden vanaf de Wagenmakerij. De route gaat door hartje Tilburg en finisht weer in de Spoorzone waar elke deelnemer een medaille wacht.

5 mijl

Start: 8.30 - 10.30u

Vanaf de Wagenmakerij start de 5 mijl. De route gaat over zandwegen, bospaden en weilandpaden door de landschapspark de Moerenburg naar de brug Trappisten. Vanaf hier is het mogelijk om via twee routes naar Abdij Koningshoeven te lopen. De totale afstand bedraagt dan 10 à 11 km.

8 mijl

Start: 8.30 - 10.30u

Deze nieuwe wandeltocht start vanaf de Wagenmakerij en gaat door de buurtschappen de Moerenburg via landgoed Ter Braakloop naar de Oude Hondsberg en Groot Speijck. Vanaf daar kun je naar station Oisterwijk en kun je per trein of bus terugkeren naar Tilburg om je medaille op te halen in de Wagenmakerij. Let op: de kosten voor een treinkaartje zijn voor eigen rekening.


10 mijl

Start: 8.30 - 10.30u

Net als de 5 mijl vertrekt ook de 10 mijl vanaf de Wagenmakerij in de Spoorzone. De wandeltocht voert je door de buurtschappen de Moerenburg, het Leijdal, landgoed Ter Braakloop en abdij Koningshoeven. Bij Groot Speijck en Abdij Koningshoeven is na 10.00 uur horeca geopend. Let op: toegang wandelen op abdij terrein kan pas na 10.00 uur.

15 mijl

Start: 8.30 - 9.30u

Bij de 15 mijl vertrek je vanaf de Wagenmakerij. De wandeltocht voert je door de buurtschappen de Moerenburg en het Leijdal en gaat via landgoed Ter Braakloop naar de Oude Hondsberg, Groot Specijk en abdij Koningshoeven. Bij Groot Speijck en Abdij Koningshoeven is na 10.00 uur horeca geopend. Let op: toegang wandelen op abdij terrein kan pas na 10.00 uur.


Bij jouw deelname inbegrepen


Routekaart

Op te halen bij de start

Officiële medaille

Unieke herinnering aan jouw deelname

Verzorging

Onderweg en na de finishTe bestellen extra's


TTM running shirt

Unieke herinnering te bestellen voor € 17,50 bij jouw inschrijving

Donatie goede doel

€ 1,00 / € 3,00 / € 5,00 / € 10,00


Praktische info

Medailles

Alle deelnemers aan de CZ TTM Wandeltocht ontvangen na afloop een medaille. Deze ligt bij terugkomst in de Wagenmakerij voor jullie klaar.

Minimum leeftijd

De minimumleeftijd voor deelname aan de CZ TTM Wandeltocht is 6 jaar op de dag van het evenement.

Routes

De wandelroute voor jouw afstand kun je op zaterdagochtend 31 augustus ophalen in de Wagenmakerij. 

Start- en finishlocatie

De start- en finishlocatie van alle afstanden is de Wagenmakerij met uitzondering van de 8 mijl. Deze afstand start vanuit de Wagenmakerij maar finisht bij station Oisterwijk. Vanaf hier kun je per trein of bus terugkeren naar Tilburg. Let op: de kosten voor een treinkaartje zijn voor eigen rekening.

Tijdslimiet

Je kunt tot en met 15.00 uur finishen in de Wagenmakerij.