Fujifilm Business Run


Praktische info

App

In aanloop van het evenement wordt de officiële CZ Tilburg Ten Miles app van een update voorzien. Download (App Store | Google Play) de officiële CZ Tilburg Ten Miles app voor alle informatie rondom het evenement, live-tracking en de routes. Geef dit ook door aan je lopers.

Consumptiemunten

De consumptiemunten (25 per team) worden verstrekt aan de teamcaptain uitsluitend tegen inlevering van de voucher consumptiemunten (1 voucher per team). Je kunt de munten ophalen bij het secretariaat in de Wagenmakerij. De consumptiemunten kun je besteden in de Koepelhal en Wagenmakerij. Ze zijn niet inwisselbaar voor contanten. Voor verdere consumpties kun je desgewenst munten aanschaffen bij de kassa van De Kort Catering in de Koepelhal. Kom dus gezellig met jouw bedrijf en lopers verzamelen en nazitten in de Koepelhal! Je kunt hier tot circa 18:30 uur terecht voor een hapje en een drankje.

Fotoshoot

In het startpakket is per deelnemend team een voucher voor de fotosessie bijgevoegd. De fotoshoot voor de speciale TTM-bedrijfsfoto vindt plaats in de Koepelhal (gebouw 95) nabij het podium in het midden van de hal. Vanaf 10.30 uur tot 14.00 uur kun je je daar melden voor de fotoshoot van jouw team(s). Laat deze mogelijkheid niet voorbijgaan!

Omkleedgelegenheid

In de Wagenmakerij (gebouw 92) zijn omkleedmogelijkheden en een kledingdepot waar spullen in beheer achter kunnen worden gelaten (voor eigen risico). Ook vind je hier masseurs, om de getergde spieren te behandelen.

Openingstijden Wagenmakerij

In de Wagenmakerij (gebouw 92) aan de Burgemeester Brokxlaan is het secretariaat van het evenement te vinden dat op zondag 1 september van 9.00 tot 14.00 uur steeds bemand zal zijn. Openingstijden verder: zaterdag 31 augustus tussen 08:00 en 16:00. 

Plan je reis goed

We adviseren om zondag 1 september met het openbaar vervoer te reizen. Vanaf Centraal station Tilburg kunnen jullie lopend de start op de Burgemeester Brokxlaan bereiken. Het secretariaat bevindt zich in de Wagenmakerij. Lees hier meer over de bereikbaarheid.

Plattegronden

Wordt dit de eerste keer dat jullie in Tilburg meelopen, of kunnen jullie niet meer goed herinneren waar je alles nou ook alweer kon vinden? Bekijk nu de plattegronden van het start-, finishgebied en de parcoursen om jullie jezelf alvast wegwijs te maken op het evenemententerrein. 

Prijsuitreiking

Om 16:30 uur zal de prijsuitreiking van de Fujifilm Business Run plaatsvinden in de Koepelhal op het daarvoor ingerichte podium in het midden van de hal. Wij zien je graag vanaf 16:15 bij het podium met jouw winnende lopers zodat ze hun plaats op het erepodium kunnen krijgen en de beker in ontvangst kunnen nemen.

Startpakket

De startpakketten worden opgestuurd indien jullie je uiterlijk 4 augustus hebben ingeschreven. Hebben jullie na 28 augustus nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Hebben jullie na 4 augustus ingeschreven? Dan kan de teamcaptain het startpakket op zaterdag 31 augustus of zondag 1 september ophalen in de Wagenmakerij.

In het startpakket zit per deelnemer het startnummer met de BibTag en speldjes. Aan het startnummer zit de voucher voor het officiële TTM-shirt (indien opgegeven).

T-shirt

Aan jullie startnummers zit – indien aangegeven in het inschrijfformulier -  een voucher voor het TTM shirt met vermelding van de maat. Met deze voucher kunnen jullie t/m vrijdag 30 augustus het shirt ophalen bij Runshop Greg van Hest (Wilhelminapark 43, Tilburg). Op zaterdag (08:00 uur - 16:00 uur) en zondag (09:00 uur - 14:00 uur) is het shirt op te halen bij het secretariaat in de Wagenmakerij. Vanaf dinsdag 3 september zijn de shirts weer bij Runshop Greg van Hest op te halen tot uiterlijk zaterdag 14 september. Dan zijn niet alle maten meer beschikbaar.


Rabobank City Run

Zijn jullie beginnende lopers, maar zouden jullie wel de belevenis van de CZ Tilburg Ten Miles willen ervaren? Dan is de Rabobank City Run (5 km) wat voor jullie. Uiteraard is deze afstand ook leuk voor lopers die van snelle, korte afstanden houden.

Tilburg Ladies Run

De Tilburg Ladies Run 10 km staat bekend om haar snelle parcours en is met drie prestaties in de wereld top tien vertegenwoordigd. Dit evenement speciaal voor vrouwen loopt door het centrum van Tilburg. Na 10 km finish je in een bruisende Spoorzone.

Trimloop 10 km

In de afgelopen jaren is de Trimloop 10 km uitgegroeid tot een zeer populair onderdeel. Dit evenement start op de Burgemeester Brokxlaan, gaat dwars door het centrum om vervolgens weer te finishen in de Spoorzone.

CZ Tilburg Ten Miles

Het populairste onderdeel van de CZ Tilburg Ten Miles is de wedstrijd en recreatieloop over 10 Engelse Mijlen (16.1 km). Voor de duizenden recreatieve deelnemers is het genieten van de sfeer en aanmoedigingen onderweg.


Wat krijgen de teamleden:


Startnummer

Startnummer, spelden en tijdregistratie

Officiële medaille

Unieke herinnering aan jouw deelname

TTM running shirt

Functioneel TTM hardloopshirt

Consumptiebonnen

25 consumptiebonnen per team


Verzorging

Onderweg en na de finish

Ereprijzen

Ereprijzen voor de drie snelste teams per afstand

Finishcertificaat

Downloadable finishcertificaat 

Teamfoto

Downloadable teamfoto


Wat krijgt het bedrijf:


Uitslag

Alle uitslagen op internet

VIP-invitatie

Voor de directie (2 pers) met toegang tot VIP-terras nabij de finish

Naamsvermelding

Naamsvermelding op startnummer, onze website, videoscreens bij de finish, bedankpagina in het BD


Bedrijfsoutfit

Deelname is mogelijk in bedrijfsoutfit

Hospitality

voor het hele team in centrale deel van Koepelhal

Business Unit

Gratis eigen businessunit in Koepelhal bij inschrijving van meer dan 10 teams op basis van beschikbaarheid


Te bestellen extra's individueel


Graveren medaille

€ 6,50 bij inschrijving of € 8,00 op de dag zelf

Donatie goede doel

€ 1,00 / € 3,00 / € 5,00 / € 10,00

MyEnergyLab

€ 5,00 voor een trainingsschema van 8 tot 24 wekenControles

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Bevestiging

Als je het team hebt ingeschreven, wordt het verschuldigde bedrag door ons gefactureerd. Je ontvangt automatisch een bevestiging per e-mail. Zorg dus dat het e-mailadres van de contactpersoon correct is ingevuld. Mocht je na inschrijving gegevens willen wijzigen of alsnog een product willen bestellen, dan kan dit eenvoudig door in te loggen op jouw account via het inschrijfformulier.

Handleiding voor inschrijven

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Groep aanmaken
Bekijk hier het stappenplan voor het aanmelden, invoeren en wijzigen van een groep.

Doe mee aan een groep
Bekijk hier het stappenplan voor het deelnemen aan een bestaande groep.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor deelname aan de de Fujifilm Business Runs is 18 jaar op de dag van het evenement.

Wedstrijdreglement

a. toepassing

Het wedstrijdreglement van de Atletiekunie is van toepassing op zowel de wedstrijd als de trimloop, behoudens voor zover daarvan in deze algemene voorwaarden wordt afgeweken. Het wedstrijdreglement van de International  Association of Athletic Federations (IAAF) is van toepassing, behoudens voor zover daarvan in het wedstrijdreglement van de Atletiekunie of in deze algemene voorwaarden wordt afgeweken. Beide wedstrijdreglementen liggen bij de Organisator ter inzage en worden de Deelnemer op diens verzoek door de Organisator toegezonden.

b. wijze van voortbewegen

Alle Deelnemers dienen zich lopend voort te bewegen over het door de Organisator uitgezette parcours, op een voor de wegatletiek gebruikelijke wijze.

c. startpositie

De feitelijke toewijzing van een startvak aan een Deelnemer geschiedt door de Organisator. De organisatie behoudt het recht voor om tijden niet te erkennen en/of Deelnemers niet als geïnviteerde loper te beschouwen..

d. startnummers

De Deelnemer ontvangt van de Organisator één stuk textiel waarop het hem toegekende startnummer is vermeld. De Deelnemer dient het startnummer op zijn/haar borst te bevestigen met behulp van door de Organisator uitgedeelde veiligheidsspelden. Het stuk textiel moet zodanig worden bevestigd en gedragen,  dat het startnummer en andere er op afgebeelde informatie goed zichtbaar zijn. Het mag niet worden afgesneden of gevouwen. Het is de Deelnemer verboden andere startnummers te dragen dan die welke hem zijn verstrekt door de Organisator. De Deelnemer wordt dringend verzocht medische gegevens aan de binnenzijde van het startnummer te vermelden. De Organisator neemt de startnummers in van Deelnemers die zijn gediskwalificeerd of anderszins uitgevallen zijn.

e. deadline/laatste loper

In verband met vrijgave van het parcours voor het verkeer, moet de Deelnemer binnen een bepaald tijdslimiet na de start, de finish zijn gepasseerd, anders wordt hij/zij niet opgenomen in de uitslag.

Tijdlimieten

10 EM 130 minuten
10 km mannen  80 minuten
10 km vrouwen 90 minuten
5 km 50 minuten
1 EM 25 minuten

 

f. diskwalificatie/uit de wedstrijd halen

De Organisator is gerechtigd een Deelnemer te diskwalificeren en/of uit de wedstrijd te halen indien deze zich niet houdt aan dit wedstrijdreglement of zich onsportief of onbehoorlijk gedraagt of indien zulks op grond van medische overwegingen of in verband met een ordelijk verloop van het Evenement noodzakelijk wordt geacht.

g. instructies wedstrijdleiding

Deelnemers dienen de instructies op te volgen van de Organisator, c.q. van personen die gelet op de door hen gedragen kleding of andere uiterlijke kenmerken, kennelijk tot de organisatie van de Organisator behoren.

h. overige bepalingen:

  • Het is de Deelnemer verboden om op een andere plaats dan een door de Organisator ingerichte verzorgingspost van iemand verzorging (drinken, eten, spons, enzovoort) aan te nemen.
  • De Wegenverkeerswet en de daarop gebaseerde wetgeving, zoals het reglement verkeersregels en verkeerstekens, blijven ook tijdens het Evenement op het gehele parcours van kracht.
  • Het zich laten begeleiden, onverschillig met welk doel en door wie dan ook, is op het parcours niet toegestaan, tenzij daartoe schriftelijke toestemming van de Organisator is verkregen.
  • Het meenemen van voorwerpen zoals (huis)dieren, kinderwagens, spandoeken enzovoort is niet toegestaan.
  • Het is niet toegestaan tijdens het Evenement expliciet politieke, levensbeschouwelijke of religieuze denkbeelden uit te dragen of uitlatingen te doen die als aanstootgevend, kwetsend of beledigend ervaren kunnen worden, op welke wijze dan ook.
  • Het is mogelijk bij de start kledingstukken af te geven. Dit is geheel op eigen risico. De Organisator aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verloren kledingstukken of andere eigendommen van Deelnemers. Dat geldt ook voor zaken die achtergelaten zijn in door de Organisator ter beschikking gestelde kleedaccommodatie. De Deelnemer wordt er op gewezen dat deze accommodatie niet door de Organisator bewaakt wordt.
  • Van de Deelnemer wordt verwacht dat hij geen schade toebrengt aan eigendommen van anderen en geen afval achterlaat.

i. tijdregistratie

De Organisator stelt de finishtijd en de tussentijden van de Deelnemer vast. Deze vaststelling is bindend. De tijdregistratie geschiedt door middel van de My Laps BibTag. De Organisator kan de tijden van de Deelnemer alleen dan registreren indien deze een Tag op de juiste wijze draagt. De Deelnemer ontvangt een Tag van de Organisator samen met het startnummer. De bruto tijd is de officiële tijd.

j. vaststelling uitslag

De Organisator stelt de uitslag vast en is gerechtigd de uitslag te wijzigen na geconstateerde onjuistheden. Een toegekende prijs moet door de Deelnemer aan de Organisator worden teruggeven indien op grond van de uitslag na wijziging ervan geen recht meer op die prijs bestaat.

k. ereprijzen

Iedere Deelnemer die tijdig de finish haalt, ontvangt een herinneringsmedaille. De eerste drie lopers bij de aangewezen onderdelen ontvangen ereprijzen. Een Deelnemer heeft geen recht op een prijs indien hij in strijd heeft gehandeld met het wedstrijdreglement. Een toegekende prijs moet aan de Organisator worden teruggegeven indien na de uitreiking ervan blijkt dat de Deelnemer in strijd met het wedstrijdreglement heeft gehandeld.

l. indeling in categorieën (geslacht/leeftijd)

De Organisator kan de wedstrijdlopers in een categorie indelen op basis van geslacht en/of leeftijd op de dag van het Evenement. De Deelnemer dient voorafgaande aan het Evenement te controleren of de hem door de Organisator toegekende indeling juist is. De Organisator is niet aansprakelijk voor de gevolgen van een onjuiste indeling van de Deelnemer. Voor Deelnemers die in een master-categorie zijn ingedeeld bestaat de mogelijkheid om te starten in (uitsluitend) de seniorencategorieën mannen senior (MSR) of vrouwen senior (VSR). Een eventueel verzoek dient de Deelnemer per e-mail aan de Organisator te richten.

m. prijzen per categorie

Elke Deelnemer die tijdig de finish haalt, ontvangt een herinneringsmedaille. Een Deelnemer heeft geen recht op een prijs indien hij in strijd heeft gehandeld met het wedstrijdreglement. Een toegekende prijs moet aan de Organisator worden teruggegeven indien na de uitreiking ervan blijkt dat de Deelnemer in strijd met het wedstrijdreglement heeft gehandeld.