COVID-19: Update

COVID-19: Update

Laatste update: 12 mei 2020

Traditiegetrouw staat ook dit jaar de CZ Tilburg Ten Miles op het programma in het eerste weekend van september. Samen met jou kijken we enorm uit naar de 33e editie die gepland staat op zaterdag 5 en zondag 6 september 2020. Misschien wel meer dan ooit. Echter, door de ontwikkelingen rondom COVID-19 leven we in onzekere tijden. We zijn allemaal op de hoogte van het door de overheid opgelegde verbod op evenementen tot 1 september.

We begrijpen maar al te goed dat dit voor onzekerheid zorgt en vragen oproept. Gaat het evenement wel door? Is het veilig om mee te doen? Wat als het verbod op evenementen verlengd wordt? Nederland bereidt zich voor op een 1,5 meter samenleving of zoals minister-president Rutte het noemt, ‘het nieuwe normaal’. Achter de schermen zijn we druk aan het inventariseren welke mogelijkheden er zijn om te kunnen voldoen aan de richtlijnen om de CZ Tilburg Ten Miles op een veilige en verantwoorde manier door te laten gaan.Vanzelfsprekend staat de gezondheid en veiligheid van onze deelnemers, medewerkers, toeschouwers en andere betrokkenen bij ons altijd op de eerste plaats. We blijven de adviezen van de overheid volgen en zullen de maatregelen nemen die van ons worden gevraagd. Onze wens is om de onzekerheid en vragen weg te nemen, maar daar hebben we tijd voor nodig. Zodra er ontwikkelingen zijn die we met jullie kunnen delen, zullen wij dit via onze officiële kanalen doen. Houd deze in de gaten voor updates en zorg goed voor jezelf en elkaar!


Lees hieronder de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan even of je hem kunt vinden in onze FAQ's of neem contact met ons op.


Veelgestelde vragen

Kan ik mij inschrijven voor de CZ Tilburg Ten Miles?

Ja, de inschrijving voor alle onderdelen is geopend. Je kunt je hier inschrijven.

Wanneer wordt besloten of de CZ Tilburg Ten Miles wel of niet doorgaat?

Achter de schermen zijn we druk aan het inventariseren welke mogelijkheden er zijn om te kunnen voldoen aan de richtlijnen om de CZ Tilburg Ten Miles op een veilige en verantwoorde manier door te laten gaan. Vanzelfsprekend staat de gezondheid en veiligheid van onze deelnemers, medewerkers, toeschouwers en andere betrokkenen bij ons altijd op de eerste plaats. We blijven de adviezen van de overheid volgen en zullen de maatregelen nemen die van ons worden gevraagd. Onze wens is om de onzekerheid en vragen weg te nemen, maar daar hebben we tijd voor nodig. Zodra er ontwikkelingen zijn die we met jullie kunnen delen, zullen wij dit via onze officiële kanalen doen. Houd deze in de gaten voor updates.

Wat gebeurt er met mijn inschrijving als de CZ Tilburg Ten Miles in 2020 niet doorgaat?

Mocht het evenement geen doorgang kunnen vinden, zullen we ons gaan beraden over hoe we onze deelnemers op gepaste wijze tegemoet kunnen komen.  

Indien de CZ Tilburg Ten Miles wel doorgaat in 2020 maar ik niet wil deelnemen, krijg ik dan mijn inschrijfgeld terug?

Als het evenement wel doorgaat, maar je niet wilt deelnemen vindt er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats. Hiervoor verwijzen wij naar de algemene voorwaarden. We bieden alle individueel ingeschreven deelnemers de mogelijkheid om hun inschrijving voor de 33e editie kosteloos over te dragen aan iemand anders. Klik hier voor het stappenplan voor het overdragen van een startbewijs.

Indien je bent ingeschreven als onderdeel van een groep of business team kun je deze niet annuleren. De teamcaptain kan jou uit het team verwijderen en een nieuwe deelnemer uitnodigen.

Ik heb naast het startbewijs ook extra producten aangeschaft. Hoe zit het hiermee?

Als het evenement doorgaat, blijven deze producten vanzelfsprekend onderdeel van jouw inschrijving. Als jij jouw startbewijs wilt overdragen, blijven de producten staan voor de nieuwe eigenaar. Indien het evenement definitief niet doorgaat zullen we ons gaan beraden over hoe we onze deelnemers op gepaste wijze tegemoet kunnen komen.


CZ Tilburg Ten Miles: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het wel of niet doorgaan van de CZ Tilburg Ten Miles op zaterdag 5 en zondag 6 september 2020 en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer