Webshop

Let op: Als je op ‘’order’’ klikt, kom je op een inschrijfpagina. Klik op de rode button ‘’inschrijven’’, vul jouw gegevens in of meld je aan met jouw bestaande account en verkrijg toegang tot onze webshop. 

CZ Tilburg Ten Miles Challenge - Combideal

Medaille & running shirt (heren)


24,95
I.v.m. verwerkingstijd ontvang je het shirt en medaille na de challenge thuis


Medaille & running shirt (dames)


24,95
I.v.m. verwerkingstijd ontvang je het shirt en medaille na de challenge thuis


Kom in actie voor Villa Pardoes

Goede doel CZ Tilburg Ten Miles Challenge

CZ Tilburg Ten Miles steunt Villa Pardoes. Met jou deelname aan de CZ Tilburg Ten Miles Challenge kun je Villa Pardoes steunen. Villa Pardoes biedt gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde tijd samen. Genieten met elkaar, even alles vergeten én samen herinneringen maken! Help jij mee deze herinneringen te maken?

Doe mee met de CZ Tilburg Ten Miles Challenge, meld je aan voor een van de afstanden naar keuze en geef een vrijwillige bijdrage aan Villa Pardoes.

Maar je kunt meer doen! Hoe?

  1. Door op deze link te klikken en een eigen actiepagina aan te maken
  2. Klik vervolgens op de blauwe button: ‘Start een geefactie’
  3. Stel een doel voor het sponsorbedrag dat je wilt binnenhalen, jouw verhaal en voilà, je hebt een deelnemerspagina op de website van Geef.nl voor Villa Pardoes. Daar kunnen mensen jouw informatie zien en door middel van een bijdrage jouw sponsoren voor deze prachtige sponsorloop in Brabant.
  4. Roep je eigen achterban op, bijvoorbeeld via WhatApp, Facebook, Twitter of LinkedIn om je te steunen tijdens jouw grote uitdaging bij de CZ Tilburg Ten Miles op zaterdag 5 of zondag 6 september. Je kunt hiervoor ook de deel buttons gebruiken die op je eigen geefactie pagina staan nadat je actie aangemaakt is. 

Kom in actie

CZ Tilburg Ten Miles naar eind september 2021

e 33e editie van de CZ Tilburg Ten Miles vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 september 2021.

Lees meer