Sfeerverslag zaterdag

Tilburg Ten Miles weekend begonnen met CZ TTM Wandeltocht

Met de CZ TTM Wandeltocht is zaterdag 1 september om 8.30 uur officieel de aftrap gegeven van het CZ Tilburg Ten Miles weekend. Opnieuw trok de wandeltocht veel belangstelling. Met 1.200 wandelaars waren alle onderdelen ook dit jaar weer uitverkocht. Deelnemers van de wandeltocht liepen een afstand van 3,5 mijl, 5 mijl, 10 mijl of 15 mijl.

Tilburg en omgeving waren vandaag het veelzijdige decor voor de deelnemers aan de 13e CZ TTM Wandeltocht. Ruim 1.200 wandelaars hebben genoten van alles wat de prachtige natuur in en rondom Tilburg te bieden heeft: van heidevelden en bossen tot vennen en smalle beekjes. Aan het einde van de ochtend keerden de eerste fanatieke wandelaars weer terug in de zonovergoten Spoorzone waar zij feestelijk werden ontvangen en een welverdiende medaille kregen.

Vier unieke routes

Wandelaars konden deze editie kiezen uit vier afstanden: 3,5 mijl, 5 mijl, 10 mijl en 15 mijl. De route voor de 15 mijl was dit jaar vernieuwd en vertrok in tegenstelling tot vorig jaar nu ook vanaf de Wagenmakerij. De 3,5 mijl was een speciale wandeltocht voor BSO-scholen en senioren. Zo wemelde het op zaterdag in de stad van wandelaars in allerlei soorten en maten: jong en oud, snel en minder snel, valide en minder valide. Voor iedereen was er wel een geschikte afstand voorhanden.

Vier unieke routes