Inschrijven

CZ TTM Wandeltocht

Zaterdag

Wil je liever wandelen dan hardlopen? Neem dan eens deel aan de gezellige CZ TTM Wandeltocht op de zaterdag voor de CZ Tilburg Ten Miles.

De Wever TTM4YOU

Zondag

Leg het parcours van de CZ Family Run of de City Run in een aangepast tempo in je rolstoel of scootmobiel, met een racerunner of ander vervoersmiddel af.

Sterre Minirun

Zondag

Speciaal voor de allerkleinsten organiseren we de Sterre Minirun die gaat over 350 meter. Voor dit onderdeel zijn 250 startnummers beschikbaar.

Villa Pardoes Kidsrun

Zondag

Nieuw in 2020 is de Villa Pardoes Kidsrun. Deze afstand van 750 meter is voor jonge sportievelingen van 4 jaar of ouder. Voor dit onderdeel zijn 1000 plekken beschikbaar.

CZ Family Run

Zondag

Ben jij al 4 jaar? Dan kun jij meedoen aan de CZ Family Run van 2 km. Vaders, moeders, opa's en oma’s mogen ook meedoen aan dit onderdeel. Tijdens dit vrolijke onderdeel word je aangemoedigd door de vele toeschouwers.

Tilburg4GlobalGoals Cityrun

Zondag

Ben jij een beginnende loper, maar zou je wel de belevenis van de CZ Tilburg Ten Miles willen ervaren? Dan is de Tilburg4GlobalGoals Cityrun (5 km) wat voor jou. Uiteraard is deze afstand ook leuk voor lopers die van snelle, korte afstanden houden.

Trimloop 10 km

Zondag

In de afgelopen jaren is de Trimloop 10 km uitgegroeid tot een zeer populair onderdeel. Dit evenement start op de Burgemeester Brokxlaan, gaat dwars door het centrum om vervolgens weer te finishen in de Spoorzone.

Rabobank Tilburg Ladies Run

Zondag

De Rabobank Tilburg Ladies Run 10 km staat bekend om haar snelle parcours en is met drie prestaties in de wereld top tien vertegenwoordigd. Dit evenement speciaal voor vrouwen loopt door het centrum van Tilburg. Na 10 km finish je in een bruisende Spoorzone.

CZ Tilburg Ten Miles

Zondag

Het populairste onderdeel van de CZ Tilburg Ten Miles is de wedstrijd en recreatieloop over 10 Engelse Mijlen (16.1 km). Voor de duizenden recreatieve deelnemers is het genieten van de sfeer en aanmoedigingen onderweg.

Fujifilm Business Run

Zondag

Samen met collega's en relaties een sportieve topprestatie neerzetten? Dat kan op zondag 1 september door deelname aan de Fujifilm Business Run. Deelname is mogelijk op de onderdelen 5 km, 10 km of 10 EM. 


CZ Tilburg Ten Miles naar eind september 2021

e 33e editie van de CZ Tilburg Ten Miles vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 september 2021.

Lees meer