Afstanden

3,5 EM (voor SBO scholen)

Start: 10.00 - 10.30u

De 3,5 Engelse Mijl - een speciale wandeltocht die georganiseerd wordt door het Sportbedrijf, via Steunpunt Aangepast Sporten Tilburg - is onder begeleiding  en start met vaste starttijden vanaf de Wagenmakerij. De route gaat door hartje Tilburg en finisht weer in de Spoorzone waar elke deelnemer een medaille wacht. Aanmelden voor de speciale wandeling kan via het Steunpunt Aangepast Sporten.

5 EM

Start: 8.30 - 10.30u

Vanaf de Wagenmakerij start de 5 Engelse Mijl. De route gaat over zandwegen, bospaden en weilandpaden door de Moerenburg naar de brug Trappisten. Vanaf hier is het mogelijk om via twee routes naar Abdij Koningshoeven (open vanaf 10.00 uur) te lopen. De totale afstand bedraagt dan 10 à 11 km.

8 EM

Start: 8.30 - 10.30u

Deze nieuwe wandeltocht start vanaf de Wagenmakerij en gaat door de Moerenburg via landgoed Ter Braakloop naar de Oude Hondsberg en Groot Speijck. Vanaf daar kun je naar station Oisterwijk en kun je per trein of bus terugkeren naar Tilburg om je medaille op te halen in de Wagenmakerij. Let op: de kosten voor een treinkaartje zijn voor eigen rekening.

10 EM

Start: 8.30 - 10.30u

Net als de 5 mijl vertrekt ook de 10 Engelse Mijl vanaf de Wagenmakerij in de Spoorzone. De wandeltocht voert je door de Moerenburg, het Leijdal, landgoed Ter Braakloop en abdij Koningshoeven. Bij Groot Speijck en Abdij Koningshoeven is vanaf 10.00 uur horeca geopend. Let op: toegang wandelen op abdij terrein kan pas vanaf 10.00 uur.

15 EM

Start: 8.30 - 9.30u

Bij de 15 Engelse Mijl vertrek je vanaf de Wagenmakerij. De wandeltocht voert je door de Moerenburg en het Leijdal en gaat via landgoed Ter Braakloop naar de Oude Hondsberg, Groot Specijk en abdij Koningshoeven. Bij Groot Speijck en Abdij Koningshoeven is vanaf 10.00 uur horeca geopend. Let op: toegang wandelen op abdij terrein kan pas vanaf 10.00 uur.


Bij jouw inschrijving inbegrepen

Wandelkaart

Medaille

Verzorging onderweg

Uitgepijlde route

Te bestellen extra's

Donatie goede doel

Extra info

Algemene voorwaarden

Wat zijn de algemene voorwaarden?
Klik hier voor de algemene voorwaarden. 

Bevestigingsmail

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?
Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail. Zorg er dus voor dat jouw e-mailadres correct is ingevoerd. Controleer ook je spambox als je de e-mail niet binnen 30 minuten hebt ontvangen. Indien hij ook daar niet staat, neem dan contact met ons op.

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er?
Onderweg zijn waterpunten ingericht waar je water kunt tappen. Hier zijn ook toiletten aanwezig. Er is onderweg een rustpunt op de Meijerijbaan, net voorbij de Moerenburg. Hier kun je koffie en thee krijgen tegen een kleine vergoeding bij de scouting. Wandelaars die bij de abdij komen kunnen daar naar het zogeheten proeflokaal waar tegen betaling uitgebreid consumpties zijn te krijgen. Voor de langste afstand kan dat ook oderweg bij Groot Speijck (natuurcentrum in Oisterwijk)

Medailles

Krijg ik een medaille?
Alle deelnemers aan de CZ TTM Wandeltocht ontvangen na afloop een medaille. Deze ligt bij terugkomst in de Wagenmakerij voor jullie klaar.

Minimumleeftijd

Wat is de minimale leeftijd om deel te nemen aan de CZ TTM Wandeltocht?
De minimumleeftijd voor deelname aan de CZ TTM Wandeltocht is 6 jaar op de dag van het evenement.

Routes

Ontvang ik een route?
De wandelroute voor jouw afstand kun je op zaterdagochtend ophalen in de Wagenmakerij. 

Start en finish

Waar bevinden de start en finish zich?
De start- en finishlocatie van alle afstanden is de Wagenmakerij met uitzondering van de 8 mijl. Deze afstand start vanuit de Wagenmakerij maar finisht bij station Oisterwijk. Vanaf hier kun je per trein of bus terugkeren naar Tilburg. 
Let op: de kosten voor een treinkaartje zijn voor eigen rekening.

Tijdslimiet

Tot hoelaat kun je finishen?
Je kunt tot en met 15.00 uur finishen in de Wagenmakerij.

Heb je een vraag? Klik hier voor de FAQ's.


CZ Tilburg Ten Miles schuift door naar 2022

Door de aanhoudende onduidelijkheid rondom COVID-19 hebben we besloten het evenement te verplaatsen naar zaterdag 24 en zondag 25 september 2022. Alle reeds aangeschafte startbewijzen blijven geldig voor de 33e editie in 2022.

Lees meer