Runshop Greg van Hest sponsort opnieuw Tilburg Ten Miles

12-2-2018

Directeur Henk van Doremalen van Golazo Athletics/Tilburg Ten Miles en Greg van Hest, eigenaar van zijn gelijknamige runshop, tekenden afgelopen week een nieuw sponsorcontract, waardoor Runshop Greg van Hest zich weer verbindt aan Midden-Brabants grootste sportevenement, de CZ Tilburg Ten Miles.

 

Lees meer
Runshop Greg van Hest sponsort opnieuw Tilburg Ten Miles

CZ Tilburg Ten Miles eerste op wereldranglijst

15-1-2018

De 45.03 die de 19-jarige Rodgers Kwemboi uit Kenya op 3 september tijdens de CZ Tilburg Ten Miles realiseerde is de beste wereldprestatie op de 10 Engelse Mijlen van 2017. Dat blijkt uit de wereldranglijst van All Athletics.com. Tilburg heeft met de 45.06 van Evans Chebet ook de tweede plaats in handen op deze prestigieuze ranglijst.

 

Lees meer
CZ Tilburg Ten Miles eerste op wereldranglijst

Cheque voor Verbeeten Fonds

15-1-2018

In 2017 was het Verbeeten fonds het goede doel waar de CZ Tilburg Ten Miles zich voor inzette. Tijdens een bijeenkomst kort voor Kerst waarbij ook de stagiaires van de Rooi Pannen aanwezig waren, werd de cheque van €2.864,- aangeboden aan het Verbeeten Fonds. Op de foto wordt de cheque door mevrouw Jolande Grijsbach namens de CZ Tilburg Ten Miles overhandigd aan de heer Bart Franken van het Verbeeten Fonds.

Lees meer
Cheque voor Verbeeten Fonds

Rabobank ook in 2018 sponsor van Tilburg Ten Miles

15-1-2018

Wim Bens, bestuursvoorzitter van Rabobank Tilburg en omstreken, en Henk van Doremalen, directeur Tilburg Ten Miles, tekenden maandag een overeenkomst waarmee Rabobank zich weer voor een jaar aan Tilburgs grootste sportevenement verbindt.

 

Lees meer
Rabobank ook in 2018 sponsor van Tilburg Ten Miles

Records Nageeye in Tilburg erkend

15-1-2018

In het eerste weekeinde van september kwam Abdi Nageeye (28) tijdens de CZ Tilburg Ten Miles tot 46.26 op 10 Engelse Mijlen met een tussentijd van 43.25 op 15 kilometer. Beide prestaties betekenden records op die afstanden uitgaande van officieel gemeten parcoursen. Beide records zijn inmiddels door de Atletiekunie erkend.

Lees meer
Records Nageeye in Tilburg erkend

Van den Hoogenband neemt cheques in ontvangst

15-1-2018

De cheques voor het goede doel van de Trappistenloop PUUR die eind mei is gehouden zijn afgelopen vrijdag 27 oktober overhandigd aan veelvoudig Olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst op abdij Koningshoeven waar het evenement jaarlijks op de laatste zaterdag van mei plaatsvindt.

Lees meer
Van den Hoogenband neemt cheques in ontvangst

Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant het goede doel

8-1-2018

Deelnemers aan de CZ Tilburg Ten Miles rennen dit jaar en volgend jaar geld bij elkaar voor Ronald McDonald Huis en Huiskamer Middenwest-Brabant. Hier logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis of in Libra Revalidatie & Audiologie. “Zo zijn ouders altijd in de buurt voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan.”

Lees meer
Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant het goede doel

De volgende editie

8-1-2018

De 31e editie van de CZ Tilburg Ten Miles is op zaterdag 1 en zondag 2 september. Op zaterdag 1 september is de CZ TTM Wandeltocht en het sportieve hoogtepunt is op zondag 2 september met de CZ Tilburg Ten Miles. Binnenkort volgt meer info over de opening inschrijving. Volg onze Facebook en Instagram voor het laatste nieuws. Om alvast in de mood te komen, bekijk hier voor de aftermovie van 2017.

Lees meer
De volgende editie


Uitslagen CZ Tilburg Ten Miles 2022

De uitslagen van de CZ Tilburg Ten Miles 2022 vind je hier.

Lees meer