CZ Tilburg Ten Miles schuift door naar 2022

24-8-2021
Startbewijzen blijven geldig voor de 33e editie

De organisatie van de CZ Tilburg Ten Miles heeft het besluit genomen om de 33e editie op zaterdag 25 en zondag 26 september niet door te laten gaan. Daarmee verdwijnt het grootste hardloopevenement van Midden-Brabant voor het tweede jaar op rij door de coronamaatregelen van de kalender. De startbewijzen blijven geldig voor de editie op zaterdag 24 en zondag 25 september 2022.

Lees meer
CZ Tilburg Ten Miles schuift door naar 2022

COVID-19 update

16-8-2021

De recente corona-persconferentie heeft ons positief gestemd over het vooruitzicht dat de anderhalvemeterregel per 20 september losgelaten zou kunnen worden. Wij blijven echter realistisch en houden rekening met diverse scenario’s. Veel is nog onduidelijk over eventuele andere beperkende maatregelen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en blijven zoeken naar mogelijkheden om een veilige en sfeervolle 33e editie te organiseren op zaterdag 25 en zondag 26 september 2021. De veiligheid van iedereen staat bij ons voorop. Blijf in beweging, blijf gezond!

Lees meer
COVID-19 update

Inschrijving CZ TTM Wandeltocht van start

8-7-2021

Waar het zondagprogramma van de CZ Tilburg Ten Miles vorige maand geopend werd, is het vanaf vandaag ook mogelijk om je aan te melden voor de CZ TTM Wandeltocht. Dit onderdeel kent vijf afstanden, namelijk de 3.5, 5, 8, 10 en 15 Engelse Mijl.

Lees meer
Inschrijving CZ TTM Wandeltocht van start (1)

Kwartet sponsors tekent bij CZ Tilburg Ten Miles

7-7-2021

De afgelopen weken hebben maar liefst 4 partijen hun handtekening gezet onder een (hernieuwd) contract met Midden-Brabants grootste sportevenement de CZ Tilburg Ten Miles. Niet alleen qua aantallen deelnemers van minirun tot 10 EM, maar ook wat betreft de toeschouwersaantallen en zeker qua sfeer is de TTM veruit het grootste en gezelligste sportevenement in de regio. Vooral het volksfeest dat losbarst in diverse buurten en in het centrum en bij de finish in de Spoorzone  is uniek, mede door de vele orkestjes langs het parcours en het enthousiasme van het publiek.

Lees meer
Kwartet sponsors tekent bij Tilburg Ten Miles

Aanpassing parcours 10 Engelse Mijl

30-6-2021

Naar aanleiding van de officiële meting van het parcours zijn er enkele kleine wijzigingen doorgevoerd. In de wijk Zorgvlied wordt (weer) gebruik gemaakt van de hele Burgemeester Jansenstraat zoals dat ook in 2018 gebeurde. Om aan de exacte afstand te komen is er bij het verlaten van deze straat een kleine keerlus op de Bredaseweg. Start van de 10 EM blijft op de Besterdring ter hoogte van het Besterdplein; de finish blijft in de Spoorzone op de Burgemeester Brokxlaan. Dat geldt ook voor de 10 km. Daarvoor stond al een (ruime) keerlus gepland op de Prof. Cobbenhagenlaan.

Lees meer
Aanpassing parcours 10 Engelse Mijl

Sterre Minirun in recordtempo uitverkocht

10-6-2021
Voor de Villa Pardous Kids Run en CZ Family Run zijn nog startnummers beschikbaar

De Sterre Minirun voor de allerkleinsten over een kwart mijl (400 meter) op zondag 26 september is inmiddels volgeboekt. Alle 250 startbewijzen zijn in een sneltreinvaart verkocht. De belangstelling voor dit onderdeel is altijd groot, maar de startnummer zijn dit jaar wel erg snel uitverkocht.

Lees meer
Sterre Minirun in recordtempo uitverkocht

Inschrijving geopend voor CZ Tilburg Ten Miles

3-6-2021
33e editie vindt plaats op zondag 26 september 2021

Deelnemers die uitkijken naar de 33e CZ Tilburg Ten Miles op zondag 26 september kunnen zich vanaf vandaag aanmelden. De inschrijving is geopend in de hoopvolle verwachting dat de coronamaatregelen de komende maanden stap voor stap worden versoepeld en veel Nederlanders in de zomer gevaccineerd kunnen zijn.

Lees meer
Inschrijving geopend voor 33e CZ Tilburg Ten Miles op zondag 26 september

Inschrijving 33e editie opent op donderdag 3 juni 2021

31-5-2021

Met het hoopgevende vooruitzicht op verdere versoepeling van de coronamaatregelen en op een toenemend aantal gevaccineerde Nederlanders, zal donderdag 3 juni de inschrijving worden geopend voor de 33e CZ Tilburg Ten Miles. Die zal plaatsvinden op zondag 26 september. Voor de CZ TTM Wandeltocht op zaterdag 25 september start de inschrijving op maandag 6 juli. Uiteraard houden we de coronamaatregelen nauwgezet in de gaten en volgen we de stappen vanuit het openingsplan zoals de overheid deze heeft opgesteld.

Lees meer
Inschrijving 33e editie opent op donderdag 3 juni 2021