Corona gooit hardloopkalender Tilburg overhoop: geen Tilburgse Kermisrun, CZ Tilburg Ten Miles in september

23-3-2021
Inschrijving CZ Tilburg Ten Miles start op 3 juni

De knopen zijn doorgehakt. Tilburg krijgt dit jaar geen Tilburgse Kermisrun en met zekerheid kan directeur Henk van Doremalen nu zeggen dat de CZ Tilburg Ten Miles het weekeinde van 25 en 26 september doorgaat.

Lees meer
Corona gooit hardloopkalender Tilburg overhoop: geen Tilburgse Kermisrun, CZ Tilburg Ten Miles in september

CZ Tilburg Ten Miles naar eind september

11-9-2020
De 33e editie van de CZ Tilburg Ten Miles vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 september 2021.

De 33e editie van de CZ Tilburg Ten Miles vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 september 2021. Dat is de organisatie overeengekomen met de evenementencommissie van de gemeente Tilburg. Er waren diverse redenen om het eerste weekeinde van september in te ruilen voor het laatste. Vooral een te verwachten toename van het aantal deelnemers en de werving van vrijwilligers zijn van belang geweest bij deze keuze.

Lees meer
CZ Tilburg Ten Miles naar eind september

Eigen finish feestje tijdens CZ Tilburg Ten Miles Challenge

7-9-2020
Inclusief shirt, medaille en bloemen

Trots poseert Giso Drinkwaard met een mooie bos bloemen na het volbrengen van zijn CZ Tilburg Ten Miles Challenge over 10 mijl (16,1 km). Hij was een van de honderden die zondag 6 september in Tilburg hun Challenge liepen. Giso had vooraf al het fraaie CZ Tilburg Ten Miles Challenge T-shirt en de unieke medaille besteld.

Iedereen die ook het Limted edition T-shirt en medaille kan bestellen heeft nog tot en met 10 september de tijd. In de tweede helft van september worden shirt en medaille dan toegestuurd. Ook kan iedereen zijn eigen Tilburg Ten Miles 'thuis finish' compleet maken met een bosje rozen via de speciale rozenactie. 

Lees meer
Eigen finish feestje tijdens CZ Tilburg Ten Miles Challenge

Symbolische start CZ Tilburg Ten Miles Challenge

3-9-2020

Woensdag is het symbolische startschot gegeven voor de CZ Tilburg Ten Miles Challenge, die van 3 tot en met 9 september wordt gehouden.

De start werd verzorgd door Pardoes, de mascotte van Villa Pardoes tevens het goede doel van de CZ Tilburg Ten Miles, Dorine Surstedt, Manager Communicatie & Merkmanagement CZ, Rolph Dols, wethouder van (o.a.) sport en evenementen en Greg van Hest, Olympisch marathonloper, veelvoudig Nederlands kampioen en Tilburgs snelste atleet ooit bij de Tilburg Ten Miles (46.46). 

 

Lees meer
Symbolische start CZ Tilburg Ten Miles Challenge

Tilburg4GlobalGoals sponsor CZ Tilburg Ten Miles

26-8-2020

De gemeente Tilburg is een ‘Global Goals 2030’ gemeente. Burgers, organisaties, onderwijsinstellingen, bedrijven en de gemeente werken aan een rechtvaardige en duurzame wereld. In Tilburg en daarbuiten. In dit kader ondertekenden Ronald van der Hijden, directeur Landelijk Beraad Stedenbanden Nederland-Nicaragua, en Henk van Doremalen, directeur CZ Tilburg Ten Miles een contract waarbij Tilburg4GlobalGoals zich verbindt aan Midden-Brabants grootste sportevenement. Voorlopig voor 2020 en 2021, maar met de intentie om dat komende jaren verder uit te gaan bouwen.

 

Lees meer
Tilburg4GlobalGoals sponsor CZ Tilburg Ten Miles

Eerste virtuele editie: CZ Tilburg Ten Miles Challenge

8-7-2020

In het weekend van 5 en 6 september 2020 stond normaal gezien de CZ Tilburg Ten Miles op het programma. Helaas zal dit evenement niet doorgaan, maar niet getreurd: je kan nu virtueel de afstand van het parcours afleggen! Zo blijf je in beweging en kun je dit jaar tóch deelnemen aan de CZ Tilburg Ten Miles.

Lees meer
Eerste virtuele editie: CZ Tilburg Ten Miles Challenge

33ste CZ Tilburg Ten Miles verplaatst, 1ste virtuele editie uitdagend alternatief

29-6-2020

De voor het eerste weekend van september geplande CZ Tilburg Ten Miles is in verband met de coronacrisis verplaatst naar september 2021. De organisatie kondigt tegelijkertijd een uitdagend en inspirerend alternatief aan, de CZ Tilburg Ten Miles Challenge. De 1ste virtuele editie van het grootste loopevenement van Midden-Brabant.

Lees meer
CZ Tilburg Ten Miles verplaatst, eerste virtuele editie uitdagend alternatief

CZ Tilburg Ten Miles: COVID-19 update

12-5-2020
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Samen met jou kijken we enorm uit naar de 33e editie van de CZ Tilburg Ten Miles die gepland staat op zaterdag 5 en zondag 6 september 2020. Het coronavirus zorgt helaas nog steeds voor veel onzekerheid. We begrijpen maar al te goed dat dit veel vragen oproept. Houd onze updatepagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en bekijk de veelgestelde vragen. Klik hier voor de updatepagina.

Lees meer
CZ Tilburg Ten Miles: COVID-19 update