Verkoop CZ TTM wandeltocht van start

12-6-2018

Op zaterdag 1 september vindt de CZ TTM-Wandeltocht plaats. Die maakt deel uit van het sportieve weekeinde van de CZ Tilburg Ten Miles, het grootste sportevenement in Midden-Brabant. Zondag het hardlopen, zaterdag de wandeltocht. Voor het wandelen vindt de start plaats bij de wagenmakerij in de Spoorzone in Tilburg. Er is de mogelijkheid om deel te nemen aan 5, 10 of 15 Engelse Mijlen (circa 8, 16 of 25 km). De wandelingen gaan door de Moerenburg en het natuurgebied ten oosten van Tilburg. Voor de langste afstand is een nieuwe route in voorbereiding. Kaarten voor een van deze wandelingen kosten in de voorverkoop 7 euro.

 

Lees meer
Verkoop CZ TTM wandeltocht van start

Succesvolle 8e PUURloop

25-5-2018

Zaterdagmiddag werd onder warme omstandigheden de 8e editie van de PUURloop afgewerkt op de terreinen van abdij Koningshoeven te Tilburg. De ruim 300 deelnemers die meededen aan deze bijzondere loop konden kiezen uit 5 of 10 kilometer over zeer gevarieerd terrein. De opbrengst van het evenement zal binnenkort bekend zijn en komt geheel ten goede aan het project voor meer economische zelfstandigheid voor vrouwen TUMI in Ghana. 

Lees meer
Succesvolle 8e PUURloop

Inschrijving TTM4YOU vandaag van start

22-5-2018

Op zondag 2 september vindt de 31e CZ Tilburg Ten Miles plaats. Een nieuw onderdeel van het evenement is de TTM4YOU. Onder het motto ‘Doe de Tilburg Ten Miles anders’ kan men wandelend, steppend, in de rolstoel, met een kinderwagen, op de skeelers of op een andere alternatieve manier meedoen. Inschrijven kan individueel of als groep via www.tilburgtenmiles.nl vanaf vandaag.

Lees meer
Inschrijving TTM4YOU vandaag van start

TTM clinics: samen trainen voor de Tilburg Ten Miles

1-4-2018

Heb jij altijd al willen deelnemen aan de CZ Tilburg Ten Miles? Of zou je eindelijk je persoonlijke toptijd bij dit evenement weer eens willen oppoetsen? Dan zijn de TTM clinics ideaal voor jou. Of je nou beginner bent of gevorderde, samen met anderen bereid jij je optimaal voor op een mooie prestatie tijdens Tilburgs grootste hardloopevenement.

Lees meer
TTM clinics: samen trainen voor de Tilburg Ten Miles

8e editie PUURloop uitverkocht

21-3-2018

Op woensdag 28 maart 19.00 uur exact ging de inschrijving voor de 8e editie van de PUURloop (Trappistenloop) van start. Binnen een record tijd was deze volgeboekt. De PUURloop wordt gehouden op zaterdag 26 mei aanstaande om 13.00 uur. Voor dit unieke loopevenement in de tuinen van de abdij Koningshoeven zijn 300 startbewijzen beschikbaar. In voorgaande jaren waren die in korte tijd uitverkocht. Het door de abdij vastgestelde goede doel is voor dit jaar een vrouwenproject in Kumasi in Ghana. Het Women Empowerment Centre daar is een centrum waar vrouwen een opleiding kunnen volgen tot naaister, kapster of nagelstyliste (veelvoorkomende beroepen in Ghana). Het centrum is een plek waar de jonge vrouwen zich veilig voelen en waar zij ook ongedwongen toegang hebben tot seksuele voorlichting en anticonceptie.

 

 

Lees meer
8e editie PUURloop uitverkocht

Sterre Minirun uitverkocht

7-3-2018

De inschrijving voor de CZ Tilburg Ten Miles is donderdag 8 maart van start gegaan. Via www.tilburgtenmiles.nl kan worden aangemeld voor diverse onderdelen van de 300 meter lange Sterre Minirun, een pure funrun voor de allerkleinsten, tot de volledige 10 Engelse Mijlen. Op dat laatste onderdeel doen zowel recreatieve lopers als wereldtoppers mee. In 2017 stond de CZ Tilburg Ten Miles eerste op de wereldranglijst! Naast de topprestaties blijft de CZ Tilburg Ten Miles gezond presteren en een sfeervolle entourage als uitgangspunt hebben. 

 

 

Lees meer
Sterre Minirun uitverkocht

Inschrijving van start

7-3-2018
Nieuw parcours, nieuw onderdeel, ouderwetse sfeer

De inschrijving voor de CZ Tilburg Ten Miles is donderdag 8 maart van start gegaan. Via www.tilburgtenmiles.nl kan worden aangemeld voor diverse onderdelen van de 300 meter lange Sterre Minirun, een pure funrun voor de allerkleinsten, tot de volledige 10 Engelse Mijlen. Op dat laatste onderdeel doen zowel recreatieve lopers als wereldtoppers mee. In 2017 stond de CZ Tilburg Ten Miles eerste op de wereldranglijst! Naast de topprestaties blijft de CZ Tilburg Ten Miles gezond presteren en een sfeervolle entourage als uitgangspunt hebben.

Lees meer
Inschrijving CZ Tilburg Ten Miles van start

Runshop Greg van Hest sponsort opnieuw Tilburg Ten Miles

12-2-2018

Directeur Henk van Doremalen van Golazo Athletics/Tilburg Ten Miles en Greg van Hest, eigenaar van zijn gelijknamige runshop, tekenden afgelopen week een nieuw sponsorcontract, waardoor Runshop Greg van Hest zich weer verbindt aan Midden-Brabants grootste sportevenement, de CZ Tilburg Ten Miles.

 

Lees meer
Runshop Greg van Hest sponsort opnieuw Tilburg Ten Miles


Inschrijving voor de 33ste editie van de CZ Tilburg Ten Miles is geopend

De inschrijving voor de CZ Tilburg Ten Miles is geopend. De 33ste editie vindt plaatst op zaterdag 25 en zondag 26 september 2021. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.

Lees meer