Download de CZ Tilburg Ten Miles app

19-8-2019

De CZ Tilburg Ten Miles app is vernieuwd. Hierin is alle event info in een handomdraai te bekijken. Ook ben jij zondag 1 september live te volgen via ‘Live tracking’. Zo kunnen jouw toeschouwers direct zien waar jij je op het parcours bevindt. Download hem nu!

Lees meer
Download de CZ Tilburg Ten Miles app

Voorbereidingen CZ Tilburg Ten Miles op volle toeren

14-8-2019

Midden-Brabants grootste, sfeervolste en leukste sportevenement de CZ Tilburg Ten Miles is weer in aantocht. Op diverse fronten lopen de voorbereidingen op volle toeren en in de hele stad zie je deelnemers trainen. Er wordt nog volop ingeschreven voor de verschillende onderdelen.

Afgelopen weekeinde was een groot aantal van de pacers bij Runshop Greg van Hest voor de fotosessie. Pacers lopen de afstanden in een vast tempo met een geplande tijd naar de eindstreep, hierbij kun je als deelnemer bij aansluiten. Dit jaar zijn er zelfs 2 teams die tempo aangeven bij 2 onderdelen.

Lees meer
Voorbereidingen CZ Tilburg Ten Miles op volle toeren

Officiële parcoursen CZ Tilburg Ten Miles bekend

23-7-2019

De officiële parcoursen van de CZ Tilburg Ten Miles 2019 zijn bekend. Het parcours van de Sterre Minirun blijft hetzelfde alleen wijzigt daar de uitloop na de finish. De CZ Family Run wordt 2 km en krijgt een andere aanloop. De Rabobank City Run over 5 kilometer verandert deels van parcours door werkzaamheden aan de Gasthuisring. Dezelfde werkzaamheden zorgen ervoor dat voor de 10 km en 10 EM ook enkele aanpassingen nodig waren. 

Lees meer
Officiële parcoursen CZ Tilburg Ten Miles bekend

Inschrijving CZ TTM Wandeltocht van start

24-6-2019

Op maandag 24 juni is de inschrijving voor de 14e editie van de CZ TTM Wandeltocht gestart. Dat evenement vindt plaats op zaterdag 31 augustus, een dag voor het hardloopevenement CZ Tilburg Ten Miles. De zaken voor de editie van 2019 hieronder op een rijtje.

De wandelkaarten zijn sinds dit jaar digitaal te verkrijgen via de website. Wie dat tijdig doet (voor 29 juli) krijgt het deelnemersbewijs in de week van het evenement thuisgestuurd. Wandelkaarten kosten € 10,-, maar wie voor 1 augustus bestelt krijgt € 2,50 korting. Tot 1 augustus kunnen kaarten ook gekocht worden bij Runshop Greg van Hest, Wilhelminapark 43, Tilburg.

Lees meer
Inschrijving CZ TTM Wandeltocht van start

Officiële parcoursmeting

23-6-2019

Vanwege werkzaamheden in de Gasthuisring en bij het stadskantoor moesten delen van het parcours van de CZ Tilburg Ten Miles worden omgelegd. De stukken nieuwe route werden zondagmorgen 23 juni opgemeten door IAAF measurer Maurice Winterman. Daarbij werd hij geassisteerd door enkele mensen van de organisatie van het evenement. Het betrof de Tilburg Ladies Run en de bijbehorende trimloop over 10 km, waarvoor op de Bredaseweg een nieuw keerpunt werd bepaald. Voor de 10 EM was nog een beperkte correctie nodig van enkele meters. Dat gebeurt bij de start. Na de rapportage van Maurice Winterman krijgt het parcours weer zijn officiële status en is het geschikt voor erkenning van toptijden en records. Voor de massa van de recreatieve deelnemers is er de zekerheid dat er ook echt 10 kilometer dan wel 10 Engelse Mijlen gelopen worden.

Lees meer
Officiële parcoursmeting

Contract RUNSHOP Greg van Hest met Tilburg Ten Miles

27-5-2019

RUNSHOP Greg van Hest en de organisatie van de Tilburg Ten Miles zijn een overeenkomst aangegaan waarbij RUNSHOP Greg van Hest zich voor de editie van 2019 als cosponsor aan het evenement verbindt. Met een optie voor nog eens twee jaar. Jolande Grijsbach die samen met directeur Henk van Doremalen de sponsoring regelt voor het evenement: ‘Wij zijn buitengewoon blij dat Greg van Hest zich weer aan ons evenement, het grootste sportevenement van Midden-Brabant, verbindt. Als DE zaak op hardloopgebied is RUNSHOP Greg van Hest er steeds meer voor de vele duizenden recreatieve deelnemers die niet alleen een goede hardloopschoen zoeken, maar ook goed advies willen over de CZ Tilburg Ten Miles. Hoe bereid je je voor? Welke afstand moet je kiezen? Dat advies krijg je van Ad en Greg van Hest.’

Lees meer
Contract RUNSHOP Greg van Hest met Tilburg Ten Miles

Trotste sponsor Tilburg Ten Miles City Run

15-4-2019

Wat ooit in 1988 begon als trimloop in het gebied de Moerenburg aan de oostzijde van Tilburg is inmiddels uitgegroeid tot het grootste sportevenement van Midden Brabant. Met zo’n 12.000 deelnemers en 50.000 bezoekers kan niemand meer om de CZ Tilburg Ten Miles heen. Dit jaar wordt het sportieve evenement in het weekend van 31 augustus voor de 32e keer georganiseerd. Rabobank mag zich dit jaar trotse sponsor van de City Run noemen. Afgelopen vrijdag werd de samenwerking tussen de CZ Tilburg Ten Miles en Rabobank bekrachtigd door de ondertekening van het sponsorcontract. Henk van Doremalen en Jolande Grijsbach (organisatie CZ Tilburg Ten Miles) verheugen zich nu al op een mooie editie. 

Lees meer
Trotste sponsor Tilburg Ten Miles City Run

Sterre Minirun volgeboekt

10-4-2019

De kortste afstand bij de CZ Tilburg Ten Miles op zondag 1 september 2019 is volgeboekt. De Sterre Minirun is bedoeld voor 0 tot en met 4 jarigen die (verplicht) vergezeld van een ouder of begeleider een afstand van 300 meter afleggen van de Heuvelring via NS plein naar de finish op de Burgemeester Brokxlaan. Het onderdeel vindt altijd onder grote publieke belangstelling plaats.

Voor de CZ Familyrun zijn nog voldoende mogelijkheden om in te schrijven. De afstand van dit onderdeel, waar vanaf 4 jaar aan kan worden deelgenomen bedraagt circa 2 kilometer. Het parcours is ten opzichte van 2018 iets gewijzigd door een andere startopstelling.

Lees meer
Sterre Minirun volgeboekt


Uitslagen CZ Tilburg Ten Miles 2022

De uitslagen van de CZ Tilburg Ten Miles 2022 vind je hier.

Lees meer