Contract RUNSHOP Greg van Hest met Tilburg Ten Miles

27-5-2019

RUNSHOP Greg van Hest en de organisatie van de Tilburg Ten Miles zijn een overeenkomst aangegaan waarbij RUNSHOP Greg van Hest zich voor de editie van 2019 als cosponsor aan het evenement verbindt. Met een optie voor nog eens twee jaar. Jolande Grijsbach die samen met directeur Henk van Doremalen de sponsoring regelt voor het evenement: ‘Wij zijn buitengewoon blij dat Greg van Hest zich weer aan ons evenement, het grootste sportevenement van Midden-Brabant, verbindt. Als DE zaak op hardloopgebied is RUNSHOP Greg van Hest er steeds meer voor de vele duizenden recreatieve deelnemers die niet alleen een goede hardloopschoen zoeken, maar ook goed advies willen over de CZ Tilburg Ten Miles. Hoe bereid je je voor? Welke afstand moet je kiezen? Dat advies krijg je van Ad en Greg van Hest.’

Lees meer
Contract RUNSHOP Greg van Hest met Tilburg Ten Miles

Trotste sponsor Tilburg Ten Miles City Run

15-4-2019

Wat ooit in 1988 begon als trimloop in het gebied de Moerenburg aan de oostzijde van Tilburg is inmiddels uitgegroeid tot het grootste sportevenement van Midden Brabant. Met zo’n 12.000 deelnemers en 50.000 bezoekers kan niemand meer om de CZ Tilburg Ten Miles heen. Dit jaar wordt het sportieve evenement in het weekend van 31 augustus voor de 32e keer georganiseerd. Rabobank mag zich dit jaar trotse sponsor van de City Run noemen. Afgelopen vrijdag werd de samenwerking tussen de CZ Tilburg Ten Miles en Rabobank bekrachtigd door de ondertekening van het sponsorcontract. Henk van Doremalen en Jolande Grijsbach (organisatie CZ Tilburg Ten Miles) verheugen zich nu al op een mooie editie. 

Lees meer
Trotste sponsor Tilburg Ten Miles City Run

Sterre Minirun volgeboekt

10-4-2019

De kortste afstand bij de CZ Tilburg Ten Miles op zondag 1 september 2019 is volgeboekt. De Sterre Minirun is bedoeld voor 0 tot en met 4 jarigen die (verplicht) vergezeld van een ouder of begeleider een afstand van 300 meter afleggen van de Heuvelring via NS plein naar de finish op de Burgemeester Brokxlaan. Het onderdeel vindt altijd onder grote publieke belangstelling plaats.

Voor de CZ Familyrun zijn nog voldoende mogelijkheden om in te schrijven. De afstand van dit onderdeel, waar vanaf 4 jaar aan kan worden deelgenomen bedraagt circa 2 kilometer. Het parcours is ten opzichte van 2018 iets gewijzigd door een andere startopstelling.

Lees meer
Sterre Minirun volgeboekt

Inschrijving CZ Tilburg Ten Miles geopend

14-3-2019

De inschrijving voor de 32e editie van Midden Brabants grootste sportevenement, de CZ Tilburg Ten Miles, is van start gegaan. Van minirun tot TTM4YOU, iedereen kan aan dit sfeervolle evenement dwars door Tilburg deelnemen. 

De organisatie onder aanvoering van Henk van Doremalen zet dit jaar in op een toename van het aantal deelnemers. ‘Dat willen we bereiken door een forsere inzet bij de CZ TTM Wandeltocht en bij De Wever TTM4YOU. We vinden het van groot belang dat zo veel mogelijk mensen aan ons  evenement deel kunnen nemen. Dat geldt niet alleen voor de reguliere lopers, van toppers tot trimmers, maar ook de veel bredere groep die weinig of niet aan bewegen doet. Met de gemeente Tilburg gaan we ons inzetten om deze groepen aan de start te krijgen’, aldus Van Doremalen.

Lees meer
Inschrijving CZ Tilburg Ten Miles geopend

De Wever sponsor bij CZ Tilburg Ten Miles

12-3-2019

CZ Tilburg Ten Miles en De Wever tekenden maandag 11 maart een contract waarbij De Wever zich voor 3 jaar verbindt aan Middenbrabants grootste sportevenement met zo’n 12.000 deelnemers en circa 50.000 toeschouwers.

Lees meer
De Wever sponsor bij CZ Tilburg Ten Miles

32e CZ Tilburg Ten Miles: 1 september 2019

1-3-2019

Save the date! Ook in 2019 zal de CZ Tilburg Ten Miles plaatsvinden in het eerste weekend van september. Zet daarom alvast zaterdag 31 augustus en zondag 1 september in je agenda! De inschrijving voor de 32e editie opent in maart. De exacte datum wordt later bekendgemaakt.

Lees meer
32e CZ Tilburg Ten Miles: 1 september 2019

Weer topklassering voor Tilburg Ten Miles

11-1-2019

Als enige wegwedstrijd in Noord-Brabant staat de CZ Tilburg Ten Miles opnieuw hoog in de wereldranglijsten van de IAAF over 2018. Zowel bij de mannen als de vrouwen scoort het Tilburgse topevenement hoog met de toptijden die gerealiseerd zijn.

 

Lees meer
Weer topklassering voor Tilburg Ten Miles

Uniek mannenveld bij Tilburg Ten Miles

11-1-2019
Een buitengewoon sterke bezetting

De 31e editie van de CZ Tilburg Ten Miles krijgt door de komst van tweevoudig winnaar de Keniaan Rodgers Kwemoi en de Amerikaanse topatleet Galen Rupp een buitengewoon sterke bezetting bij de mannenwedstrijd over de 16.1 kilometer.

Lees meer
Uniek mannenveld bij Tilburg Ten Miles