Jolande Grijsbach: ‘’Wij geven bij ons evenement al jarenlang aan een maatschappelijke organisatie uit de regio de mogelijkheid om zich te profileren bij ons drukbezochte evenement. Het Verbeeten Fonds dragen we een warm hart toe. Door haar inzet voor het Verbeeten Instituut is er een relatie met Tilburg. Via onze inschrijfmodule voor de CZ Tilburg Ten Miles hadden ze de mogelijkheid om de deelnemers een donatie te laten doen.’’

Bart Franken van het Verbeeten Fonds: "Het Verbeeten Fonds dankt de organisatie van de CZ Tilburg Ten Miles voor de mooie cheque. En daarmee ook alle deelnemers en sponsoren! Met deze bijdrage kunnen we samen met de opbrengst van de jaarlijkse Verbeeten Challenge nog meer onderzoek doen naar patiëntvriendelijke behandelmethodes voor mensen met kanker. Drie jaar lang mochten wij het doel van de CZ Tilburg Ten Miles zijn. De komende jaren zullen wij ons blijven manifesteren tijdens dit schitterende evenement. Daarnaast hopen we veel lopers te mogen verwelkomen op zondag 8 april 2018 tijdens de Verbeeten Challenge. Meer informatie over dat evenement is te vinden op www.verbeetenchallenge.nl.”


CZ Tilburg Ten Miles schuift door naar 2022

Door de aanhoudende onduidelijkheid rondom COVID-19 hebben we besloten het evenement te verplaatsen naar zaterdag 24 en zondag 25 september 2022. Alle reeds aangeschafte startbewijzen blijven geldig voor de 33e editie in 2022.

Lees meer