Henk van Doremalen, directeur CZ Tilburg Ten Miles: ‘Vanuit onze organisatie zijn we buitengewoon verheugd met De Wever als nieuwe sponsor. Uiteraard zijn ze bij het totale TTM weekend betrokken, maar ze drukken hun stempel nadrukkelijk op het onderdeel TTM4YOU, dat vanaf heden De Wever TTM4YOU heet. Dat zal ook op de betreffende startnummers komen te staan. Met De Wever vinden we het van groot belang om zo veel mogelijk groepen en individuele lopers bij ons evenement te betrekken. Ook de gemeente Tilburg ondersteunt dat beleid. De Wever TTM4YOU richt zich op in de eerste plaats op aangepast sporten, maar is ook voor iedereen die – om welke reden dan ook - niet aan de gewone onderdelen van ons evenement kan of wil deelnemen.’

TTM4YOU vindt op zondag 1 september plaats met als afstanden 2 km, 5 km of 10 km. Alle groepen starten aansluitend op de reguliere onderdelen en worden intensief begeleid. Er wordt gestart met een vaste basissnelheid per onderdeel. Op zaterdag zal een van de groepen bij de korte afstand van de CZ TTM Wandeltocht de deelnemers van TTM4YOU omvatten.

De inschrijving voor alle onderdelen van de CZ Tilburg Ten Miles inclusief TTM4YOU opent vanaf medio maart. Het grootste sportevenement van Middenbrabant vindt dit jaar plaats op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september.