Voor alle niveaus
De Villa Pardoes WinterRun streeft ernaar de meest sfeervolle sponsorloop van Brabant te zijn. Toegankelijk voor iedereen, beginneling of getrainde loper. Waarbij deelnemen belangrijker is dan de eindtijd. Een medaille als blijvende herinnering mag echter niet ontbreken. Voor de Villa Pardoes WinterRun (6 – 10 km) kun je je individueel of met een (bedrijven)team inschrijven. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar is er de KidsRun (600 – 1.000 – 1.500 mtr). Ook het parcours voor deze jongste lopers biedt voldoende gelegenheid voor ouders, opa’s en oma’s om aan te moedigen.

Villa Pardoes WinterWalk
Nieuw is dit jaar de Villa Pardoes WinterWalk. Met afstanden van 7 en 11 km een mooie toevoeging aan de programmering. Wandelen is immers inmiddels de populairste vrijetijdsbesteding in Nederland. Ook dit programmaonderdeel start op zaterdagmiddag vanaf het Anton Pieckplein.

Sponsorloop
Eenmaal ingeschreven kunnen deelnemers aan de WinterRun, WinterWalk én KidsRun middels hun persoonlijke webpagina vrienden, familie en bekenden eenvoudig via e-mail of bijvoorbeeld WhatsApp, enthousiasmeren een bedrag te doneren. Deze pagina biedt de lopers ook de gelegenheid om een blog bij te houden om zo donateurs op de hoogte houden.

Villa Pardoes is onvergetelijk
Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke gratis vakantiebeleving. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan aan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.