Nieuw in dit gezelschap is Agristo Nederland. ‘Al 20 jaar maken wij met plezier frietjes in Tilburg. Dit gebeurt allemaal onder Private Label, wat betekent dat je de naam Agristo niet tegen zal komen op een zak frietjes. Ze worden echt gemaakt op naam van de klant! Daarom wil Agristo hun naam op een andere manier laden, en hoe kan dat beter door het sponsoren van een mooi hardloop evenement in het eigen Tilburg!, aldus Denise Klaassen van de Marketing van Agristo (zie contractondertekening op bijgaande foto). 

Henk van Doremalen, directeur CZ Tilburg Ten Miles, en Jolande Grijsbach, sponsoring en externe contacten,  onderstrepen het belang van de sponsoren die het evenement heeft. ‘Het geeft aan dat we geworteld zijn in de stad en velen ons sfeervolle evenement ondersteunen.’

Inschrijven voor de 33e editie van de CZ Tilburg Ten Miles is sinds enkele weken mogelijk zowel voor individuen als bedrijven. Vanaf donderdag 8 juli start ook de aanmelding voor de CZ TTM Wandeltocht door de Moerenburg en het bos- en vennengebied aan de oostkant van de stad.


Inschrijving voor de 33ste editie van de CZ Tilburg Ten Miles is geopend

De inschrijving voor de CZ Tilburg Ten Miles is geopend. De 33ste editie vindt plaatst op zaterdag 25 en zondag 26 september 2021. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.

Lees meer