Nieuw in dit gezelschap is Agristo Nederland. ‘Al 20 jaar maken wij met plezier frietjes in Tilburg. Dit gebeurt allemaal onder Private Label, wat betekent dat je de naam Agristo niet tegen zal komen op een zak frietjes. Ze worden echt gemaakt op naam van de klant! Daarom wil Agristo hun naam op een andere manier laden, en hoe kan dat beter door het sponsoren van een mooi hardloop evenement in het eigen Tilburg!, aldus Denise Klaassen van de Marketing van Agristo (zie contractondertekening op bijgaande foto). 

Henk van Doremalen, directeur CZ Tilburg Ten Miles, en Jolande Grijsbach, sponsoring en externe contacten,  onderstrepen het belang van de sponsoren die het evenement heeft. ‘Het geeft aan dat we geworteld zijn in de stad en velen ons sfeervolle evenement ondersteunen.’

Inschrijven voor de 33e editie van de CZ Tilburg Ten Miles is sinds enkele weken mogelijk zowel voor individuen als bedrijven. Vanaf donderdag 8 juli start ook de aanmelding voor de CZ TTM Wandeltocht door de Moerenburg en het bos- en vennengebied aan de oostkant van de stad.


CZ Tilburg Ten Miles schuift door naar 2022

Door de aanhoudende onduidelijkheid rondom COVID-19 hebben we besloten het evenement te verplaatsen naar zaterdag 24 en zondag 25 september 2022. Alle reeds aangeschafte startbewijzen blijven geldig voor de 33e editie in 2022.

Lees meer