Henk van Doremalen, directeur CZ Tilburg Ten Miles, is verheugd over deze afspraak. ‘We waren al langer op zoek naar een geschikte sponsor voor de City Run, die bestaat uit een open wedstrijdloop over 5 kilometer voor jongeren tot en met 16 jaar en een trimloop over dezelfde afstand waar iedereen aan deel kan nemen. SPAR is een kwaliteitsmerk dat uitstekend past bij de ambities die wij hebben als grootste sportevenement in de regio Midden-Brabant.

Het betekent een mooie aanvulling op onze sponsoren te weten CZ als titelsponsor, de gemeente Tilburg als subsidient en Rabobank, Fujifilm en de Wever als grotere sponsoren. Er wordt momenteel nog onderhandelt met een kandidaat voor de trimloop van 10 km. Uiteraard hopen we van harte dat het evenement dat twee keer wegens de Corona maatregelen niet plaats vond, eind september de stad weer laat bruisen. Binnenkort kondigen we aan wanneer de inschrijving van start gaat.’

Op de foto: Pim Dirckx, directeur Operations SPAR (links) en Henk van Doremalen directeur Tilburg Ten Miles voor het spandoek met aankondiging van de nieuwe SPAR winkel in de Spoorzone. Deze foto is gemaakt door Pix 4 Profs)

Voor nadere informatie over dit bericht, neem contact op met:

Henk van Doremalen – Directeur Golazo Athletics / Tilburg Ten Miles
E: henkvandoremalen@tilburgtenmiles.nl
T: 06 22 24 67 81

Xandra Eikemans – Persvoorlichter SPAR
T088 – 445 7970 of 06 – 30 91 21 4


De inschrijving voor de CZ Tilburg Ten Miles is geopend

Je kunt je nu inschrijven voor de 33e editie van de CZ Tilburg Ten Miles. Zien we jou aan de start op 24 & 25 september?