Bij de mannen staan de in Ras Al Khaimah in de Arabische Emiraten gerealiseerde (tussen)tijden op de eerste plaatsen. Met de Keniaan Bedan Karoki met 44.46 over 10 mijl als snelste. Dan volgt de Damloop van Amsterdam naar Zaandam. Met zijn in Tilburg gerealiseerde 45.23 staat de Keniaan Rodgers Chumo, ook wel aangeduid als Rodgers Kwemoi, op de vijfde plaats. Op de geschoonde ranglijst waarvoor de evenementen in de Emiraten en de Damloop (een A naar B wedstrijd) niet meetellen staat Kwemoi op de eerste plaats! Met de 45.47 van Noah Kipkemboi heeft Tilburg nog een tweede atleet in de mondiale top tien.

In 2019 zal het hardloopevenement CZ Tilburg Ten Miles met internationale topdeelname op zondag 1 september plaatsvinden. Een dag eerder wordt een groots opgezette wandeltocht over diverse afstanden gehouden.


Inschrijving voor de 33ste editie van de CZ Tilburg Ten Miles is geopend

De inschrijving voor de CZ Tilburg Ten Miles is geopend. De 33ste editie vindt plaatst op zaterdag 25 en zondag 26 september 2021. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.

Lees meer