Info


De CZ Tilburg Ten Miles is een groot feest!

Mede dankzij een rijke historie met de snelste tijd ooit gelopen staat de CZ Tilburg Ten Miles zowel nationaal als internationaal bekend als een toonaangevend loopevenement. Met een super snel parcours, een uitstekende, innovatieve organisatie, een inspirerend publiek en een unieke sfeer is de CZ Tilburg Ten Miles uitgegroeid tot één van de sterkste wegwedstrijden van Europa.

De CZ Tilburg Ten Miles is in 1988 begonnen als trimloop in het gebied de Moerenburg aan de oostzijde van Tilburg en zette in 1992 de eerste stap naar een internationaal evenement. Grote sportevenementen ontstaan niet zomaar. Zo kent ook de CZ Tilburg Ten Miles een memorabele voorgeschiedenis.

Lees meer

Kom jij helpen?

Gedurende het hele jaar houden vrijwilligers zich druk bezig met de organisatie van de CZ Tilburg Ten Miles, het Midden-Brabants grootste sportevenement dat elk jaar weer tienduizenden deelnemers en bezoekers trekt. Op de dag zelf zetten een kleine 600 vrijwilligers zich in om alles op rolletjes te laten lopen. De dag staat of valt bij de hulp van onze vrijwilligers!

Ook als vrijwilliger aan de slag en een internationaal topsportevenement van heel dichtbij meemaken? Bekijk de spelregels eerst en kies op welke manier jij bij onze organisatie betrokken wilt zijn!

Lees meer
Vrijwilligers

CZ Tilburg Ten Miles: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het wel of niet doorgaan van de CZ Tilburg Ten Miles op zaterdag 5 en zondag 6 september 2020 en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer