Info


CZ TTM Wandeltocht

Wil je liever wandelen dan hardlopen? Neem dan eens deel aan de gezellige CZ TTM Wandeltocht op de zaterdag voor de CZ Tilburg Ten Miles.

De Wever TTM4YOU

Leg het parcours van de CZ Family Run, de Rabobank City Run of Trimloop 10 km in een aangepast tempo in je rolstoel of scootmobiel, met een racerunner of ander vervoersmiddel af. Het is geen wedstrijd, maar een gezellig en ludiek evenement met veel entertainment.

Sterre Minirun

Speciaal voor de allerkleinsten organiseren we de Sterre Minirun die gaat over 300 meter en start op de hoek Heuvelring-Spoorlaan en finisht op de Burgmeester Brokxlaan.


CZ Family Run

Ben jij al 4 jaar? Dan kun jij meedoen aan de CZ Family Run van 2 km. Vaders, moeders, opa's en oma’s mogen ook meedoen aan dit onderdeel.

Rabobank City Run

Ben jij een beginnende of snelle loper en zou je wel de belevenis van de CZ Tilburg Ten Miles willen ervaren? Dan is de Rabobank City Run (5 km) wat voor jou.

Tilburg Ladies Run

De Tilburg Ladies Run 10 km staat bekend om haar snelle parcours en is met drie prestaties in de wereld top tien vertegenwoordigd.


Vidiled Trimloop 10 km

In de afgelopen jaren is de Vidiled Trimloop 10 km uitgegroeid tot een zeer populair onderdeel met een parcours dat dwars door het centrum voert.

CZ Tilburg Ten Miles

Het populairste onderdeel is de wedstrijd en recreatieloop over 10 Engelse Mijlen. Onderweg is het genieten van de sfeer en aanmoedigingen.

Fujifilm Business Run

Samen met collega's en relaties een sportieve topprestatie neerzetten? Dat kan op zondag 1 september door deelname aan de Fujifilm Business Run.


Parcoursen


De CZ Tilburg Ten Miles is een groot feest!

Mede dankzij een rijke historie met de snelste tijd ooit gelopen staat de CZ Tilburg Ten Miles zowel nationaal als internationaal bekend als een toonaangevend loopevenement. Met een super snel parcours, een uitstekende, innovatieve organisatie, een inspirerend publiek en een unieke sfeer is de CZ Tilburg Ten Miles uitgegroeid tot één van de sterkste wegwedstrijden van Europa.

De CZ Tilburg Ten Miles is in 1988 begonnen als trimloop in het gebied de Moerenburg aan de oostzijde van Tilburg en zette in 1992 de eerste stap naar een internationaal evenement. Grote sportevenementen ontstaan niet zomaar. Zo kent ook de CZ Tilburg Ten Miles een memorabele voorgeschiedenis.

 

Lees meer

Programma


Kom jij helpen?

Gedurende het hele jaar houden vrijwilligers zich druk bezig met de organisatie van de CZ Tilburg Ten Miles, het Midden-Brabants grootste sportevenement dat elk jaar weer tienduizenden deelnemers en bezoekers trekt. Op de dag zelf zetten een kleine 600 vrijwilligers zich in om alles op rolletjes te laten lopen. De dag staat of valt bij de hulp van onze vrijwilligers!

Ook als vrijwilliger aan de slag en een internationaal topsportevenement van heel dichtbij meemaken? Bekijk de spelregels eerst en kies op welke manier jij bij onze organisatie betrokken wilt zijn!

Lees meer
Vrijwilligers