Kom in actie!

Deelname aan de sponsorloop voor Villa Pardoes tijdens de CZ Tilburg Ten Miles werkt heel eenvoudig. Je schrijft je via de website in voor een van de afstanden naar keuze en geeft een vrijwillige bijdrage aan Villa Pardoes.

Maar je kunt meer doen! Hoe?

  1. Door op deze link te klikken en een eigen actiepagina aan te maken
  2. Klik vervolgens op de blauwe button: ‘Start een geefactie’
  3. Stel een doel voor het sponsorbedrag dat je wilt binnenhalen, jouw verhaal en voilà, je hebt een deelnemerspagina op de website van Geef.nl voor Villa Pardoes. Daar kunnen mensen jouw informatie zien en door middel van een bijdrage jouw sponsoren voor deze prachtige sponsorloop in Brabant.
  4. Roep je eigen achterban op, bijvoorbeeld via WhatApp, Facebook, Twitter of LinkedIn om je te steunen tijdens jouw grote uitdaging bij de CZ Tilburg Ten Miles op zaterdag 25 of zondag 26 september. Je kunt hiervoor ook de deel buttons gebruiken die op je eigen geefactie pagina staan nadat je actie aangemaakt is. 

Kom in actie

Inschrijving voor de 33ste editie van de CZ Tilburg Ten Miles is geopend

De inschrijving voor de CZ Tilburg Ten Miles is geopend. De 33ste editie vindt plaatst op zaterdag 25 en zondag 26 september 2021. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.

Lees meer