Kom in actie!

Deelname aan de sponsorloop voor Villa Pardoes tijdens de CZ Tilburg Ten Miles werkt heel eenvoudig. Je schrijft je via de website in voor een van de afstanden naar keuze en geeft een vrijwillige bijdrage aan Villa Pardoes.

Maar je kunt meer doen! Hoe?

  1. Door op deze link te klikken en een eigen actiepagina aan te maken
  2. Klik vervolgens op de blauwe button: ‘Start een geefactie’
  3. Stel een doel voor het sponsorbedrag dat je wilt binnenhalen, jouw verhaal en voilà, je hebt een deelnemerspagina op de website van Geef.nl voor Villa Pardoes. Daar kunnen mensen jouw informatie zien en door middel van een bijdrage jouw sponsoren voor deze prachtige sponsorloop in Brabant.
  4. Roep je eigen achterban op, bijvoorbeeld via WhatApp, Facebook, Twitter of LinkedIn om je te steunen tijdens jouw grote uitdaging bij de CZ Tilburg Ten Miles op zaterdag 25 of zondag 26 september. Je kunt hiervoor ook de deel buttons gebruiken die op je eigen geefactie pagina staan nadat je actie aangemaakt is. 

Kom in actie

CZ Tilburg Ten Miles schuift door naar 2022

Door de aanhoudende onduidelijkheid rondom COVID-19 hebben we besloten het evenement te verplaatsen naar zaterdag 24 en zondag 25 september 2022. Alle reeds aangeschafte startbewijzen blijven geldig voor de 33e editie in 2022.

Lees meer