Kom in actie!

Deelname aan de sponsorloop voor Villa Pardoes tijdens de CZ Tilburg Ten Miles werkt heel eenvoudig. Je schrijft je via de website in voor een van de afstanden naar keuze en geeft een vrijwillige bijdrage aan Villa Pardoes.

Maar je kunt meer doen! Hoe?

  1. Door op deze link te klikken en een eigen actiepagina aan te maken
  2. Klik vervolgens op de blauwe button: ‘Start een geefactie’
  3. Stel een doel voor het sponsorbedrag dat je wilt binnenhalen, jouw verhaal en voilà, je hebt een deelnemerspagina op de website van Geef.nl voor Villa Pardoes. Daar kunnen mensen jouw informatie zien en door middel van een bijdrage jouw sponsoren voor deze prachtige sponsorloop in Brabant.
  4. Roep je eigen achterban op, bijvoorbeeld via WhatApp, Facebook, Twitter of LinkedIn om je te steunen tijdens jouw grote uitdaging bij de CZ Tilburg Ten Miles op zaterdag 5 of zondag 6 september. Je kunt hiervoor ook de deel buttons gebruiken die op je eigen geefactie pagina staan nadat je actie aangemaakt is. 

Kom in actie


33ste CZ Tilburg Ten Miles verplaatst naar 2021, wel virtuele editie in 2020

In overleg met onder meer titelsponsor CZ en de gemeente Tilburg is besloten de CZ Tilburg Ten Miles te verplaatsen. Alle startbewijzen blijven geldig voor de editie in september 2021. Je kunt dit jaar wel deelnemen aan een uitdagend alternatief, de CZ Tilburg Ten Miles Challenge.

Lees meer