Bij jouw inschrijving inbegrepen

Tijdregistratie / uitslag

Startnummers met bedrijfsnaam

Medailles

Verzorging

Kleedgelegenheid en tassenafgifte

Hospitality in de Koepelhal

Consumptiebonnen (25 per team)

Digitale teamfoto

Limited Edition Running Shirt

Vermelding bedrijf op videoscreen bij de finish

Downloadbare bedrijfsoorkonde

Ereprijzen voor de drie snelste teams per afstand

Extra info

Algemene voorwaarden

Wat zijn de algemene voorwaarden?
Klik hier voor de algemene voorwaarden. 

Bedrijfsfoto

Waar kunnen we de bedrijfsfoto laten maken?
In het startpakket is per deelnemend team een voucher voor de fotosessie bijgevoegd. De fotoshoot voor de speciale TTM-bedrijfsfoto vindt plaats in de Koepelhal (gebouw 95) nabij het podium in het midden van de hal. Vanaf 10.30 uur tot 14.00 uur kun je je daar melden voor de fotoshoot van jouw team(s). Laat deze mogelijkheid niet voorbijgaan!

Bevestigingsmail

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?
Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail. Zorg er dus voor dat jouw e-mailadres correct is ingevoerd. Controleer ook je spambox als je de e-mail niet binnen 30 minuten hebt ontvangen. Indien hij ook daar niet staat, neem dan contact met ons op.

Consumptiemunten

Hoe zit het met de consumptiemunten?
De consumptiemunten (25 per team) worden verstrekt aan de teamcaptain uitsluitend tegen inlevering van de voucher consumptiemunten (1 voucher per team). Je kunt de munten ophalen bij het wedstrijdsecretariaat in de Koepelhal.

De consumptiemunten kun je besteden in de Koepelhal en Wagenmakerij. Ze zijn niet inwisselbaar voor contanten. Voor verdere consumpties kun je desgewenst munten aanschaffen bij de kassa van De Kort Catering in de Koepelhal. Kom dus gezellig met jouw bedrijf en lopers verzamelen en nazitten in de Koepelhal! Je kunt hier tot circa 18:00 uur terecht voor een hapje en een drankje.

Handleiding voor inschrijven

Hoe schrijf ik me in als bedrijf?
Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleiding door.

Kleedgelegenheid en tassenafgifte

Is er een kleedgelegenheid en tassenafgifte?
Informatie over kleedgelegenheden en tassenafgifte wordt later bekend gemaakt. 

Minimumleeftijd

Wat is de minimale leeftijd om deel te nemen aan de Fujifilm Business Run?
De minimumleeftijd voor deelname aan de Fujifilm Business Run is 16 jaar op de dag van het evenement.

Prijsuitreiking

Waar en wanneer is de prijsuitreiking?
De prijsuitreikingen voor de Fujifilm Business Run vinden plaats in de Koepelhal op het daarvoor ingerichte podium. De tijden voor de prijsuitreikingen van de Fujifilm Business Run zijn als volgt:

12.00 uur    Fujifilm Business Run 5 km
13.45 uur Fujifilm Business Run 10 km
16.00 uur Fujifilm Business Run 10 EM


Wij zien jullie graag een kwartier voorafgaand aan de prijsuitreiking bij het podium met jouw winnende lopers zodat ze hun plaats op het erepodium kunnen krijgen en de beker in ontvangst kunnen nemen.

Startpakket

Wanneer ontvangen wij het startpakket?
De startpakketten worden opgestuurd indien jullie uiterlijk 27 augustus hebben ingeschreven. Hebben jullie na 20 september nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@tilburgtenmiles.nl. Dan kan de teamcaptain (na melding aan ons) het startpakket ophalen bij het wedstrijdsecretariaat. In het pakket zit per team de startnummers, speldjes en de voucher voor de teamfoto. Aan het startnummer zit een tag voor het afhalen van het TTM-shirt. Shirt kan uitsluitend worden afgehaald tegen inlevering van die bon.

Uitsluitend de teamcaptains zijn gerechtigd om de consumptiebonnen op te halen. Zij hebben hier van ons apart bericht over gekregen

 

Uitslagen

Waar vind ik mijn uitslag?
De uitslagen worden na afloop gepubliceerd op deze pagina. De link naar de uitslagenpagina ontvang je ook per e-mail na het evenement. Let op: de bruto tijd is de officiële tijd. Heb je een vraag of opmerking over jouw uitslag? Stuur dan een e-mail naar Mylaps Event Timing o.v.v. je startnummer en eventueel zelf geklokte tijden. 

Wedstrijdreglement

Wat is het wedstrijdreglement?
Het wedstrijdreglement van World Athletics is van toepassing. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

Heb je een vraag? Klik hier voor de FAQ's.