013 Poppodium 
Een ander opmerkelijk punt op het parcours is het 013 Poppodium. Dit is een grote concertzaal waar meerdere grote artiesten hebben opgetreden. De naam is vernoemd naar het netnummer voor telefoongesprekken naar Tilburg.

Bierbrouwerij Koningshoeven
La Trappe is een bekend biermerk in Nederland en omstreken. Veel toeristen komen naar Tilburg om de gezelligheid te voelen en brengen dan ook een bezoekje aan deze abdij. De wandelroute is ten opzichte van vorig jaar vernieuwd waardoor dit een uniek plek om te bezoeken is. 

De Oisterwijkse Bossen en Vennen
De prachtige bossen van Oisterwijk, bewoond door dieren zoals herten en bosuilen. De paden langs het water en de unieke stilte maken dit wandelgebied tot een mooie ervaring.

Huize Moerenburg
Een eeuwen oud huis gevestigd op een prachtige plek. Je hebt hier uitzicht over het mooie natuurgebied met water, boomgaard, tuinen en grachten. Het is dan ook een ontzettend fotogenieke plek. Als jij een mooie foto hebt gemaakt en geplaatst, tag @tilburgtenmiles zodat ook wij deze kunnen zien! 



Stadhuisplein
Het bruisende hart van de stad. Dit is één van de bekendste straten vol cafés in Tilburg. De muziek vanuit de bars en cafés zullen je de stimulans geven om door te gaan. Na afloop van de CZ Tilburg Ten Miles zal hier het feest tot in de vroege uurtjes doorgaan. Een geweldige ervaring voor loper en toeschouwer.



Piushaven
Dé boulevard van Tilburg die dit jaar haar honderdste verjaardag viert. Vroeger ging het hier om vrachtverkeer, tegenwoordig is dit niet meer zichtbaar. Wel is de historische sfeer en dynamiek in deze haven gebleven.

Spoorzone
De route eindigt waar deze ook gestart is, namelijk in de Spoorzone. Hier mag jij de felbegeerde wandelpin in ontvangst nemen. Op 23 september finishen hier alle CZ Tilburg Ten Miles deelnemers.  Daar wil jij toch ook bij zijn?

Overige afstanden
De CZ Tilburg Ten Miles bestaat niet alleen uit wandelroutes maar ook uit hardloopparcours op verschillende afstanden. Met het gezin lopen, alleen of gaan voor je record? Het kan allemaal op 23 én 24 september in Tilburg.



We Are Walking
Vaker meedoen aan een wandeltocht in verschillende steden kan met We Are Walking! Ook in andere grote steden als Groningen, Rotterdam, Den Haag en Utrecht etc. zijn er wandeltochten door unieke locaties. Een keer iets anders proberen kan door mee te doen aan een avond- of ochtendwandeling door de stad, of meedoen met een van onze kasteelwandelingen.  

Enthousiast geworden?
Inschrijven voor de CZ Tilburg Ten Miles Wandeltocht op 23 september is nog steeds mogelijk. Neem je vrienden, familie of collega’s mee en ga samen een ochtend vol nieuwe ontdekkingen aan.