De Rooi Pannen Spoorzone Run

Hardlopen met een twist! Dit jaar vindt de tweede editie plaats van De Rooi Pannen Spoorzone Run: een echte belevingsloop door de Spoorzone. Op vrijdagavond 1 september vanaf 19.00 uur kun je bijzondere locaties ontdekken in de Spoorzone die normaal niet toegankelijk zijn.

De inschrijving is open!  

Het parcours laat je het gebied van de Spoorzone en de geschiedenis van Tilburg (her)ontdekken. Feestelijk aangeklede locaties, met muzikale ondersteuning onderweg, zorgden voor een unieke beleving. Anders dan bij reguliere loopevenementen staat ook niet de gelopen tijd centraal, maar de beleving. Er is dan ook geen tijdwaarneming. Zo is het ook de ideale manier om een rustige laatste training te doen voordat je op zondag aan de start staat en tegelijkertijd op een sportieve manier om de Spoorzone en haar geschiedenis te ontdekken. Vooral genieten dus!

De loop, over een parcours van ca. 5 kilometer, heeft een recreatief karakter en start vanuit de Koepelhal. Er worden diverse gebouwen en terreinen in de Spoorzone en directe omgeving aangedaan. Stapsgewijs maken we deze bekend.

Tarieven

Tarief t/m 31 augustus 2017 € 11,50
Combi actie met CZ Tilburg Ten Miles incl. shirt* € 35,-
Combi actie met 10 km (mannen of vrouwen) incl. shirt* € 33,50
Combi actie met Cityrun incl. shirt* € 29,50
Vanaf 8 augustus is het niet meer mogelijk om de volgende extra's te bestellen bij je inschrijving: 
- Je voornaam op je startnummer te laten drukken
- BiBits 
- Jubileum T-shirt
 
 

Bij je inschrijving zit inbegrepen

  • Unieke Spoorzone Run medaille
  • Digitaal terugblikmagazine
  • Voornaam op je startnummer
  • Verzorging na de finish
  • Tassenafgifte

Te bestellen extra's

      

  • € 1,00 / € 3,00 / € 5,00 / € 10,00
  • € 17,50 bij inschrijving of bij nabestelling, € 19,50 vanaf 1 september
  • € 8,95 bij inschrijving

Controles

Bevestiging

Als je je hebt ingeschreven, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Zorg dus dat jouw e-mailadres correct is ingevuld.

*Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2017 of vervalt indien een maximum van 1.000 inschrijvingen is bereikt. Deze actie geldt niet in samenhang met andere acties. Er is geen wijziging van afstanden mogelijk.

020916 Bd Spoorzone Trail Run 004

Foto: Toin Damen / 013Sport

CZ Rabobank Tilburg en omstreken Fontys Fujifilm Manufacturing Europe B.V. AA Drink Subway Brabants Dagblad Gemeente Tilburg