Ook sponsoren in de startblokken voor de CZ Tilburg Ten Miles

24-9-2022

Niet alleen de atleten en de deelnemers maar ook onze sponsoren staan klaar voor een nieuwe editie van de CZ Tilburg Ten Miles. De laatste weken voegden zich nog enkele fantastische bedrijven toe aan het gezelschap sponsoren dat ons evenement altijd trouw ondersteund.

Lees meer
Ook sponsoren in de startblokken voor de CZ Tilburg Ten Miles

Beleef de Global Goals in de Spoorzone op de Tilburg4globalgoals-Boulevard

23-9-2022

Hoe kunnen we samen zorgen voor een eerlijke en duurzame wereld? Op zondag 25 september kunnen bezoekers van de CZ Tilburg Ten Miles (TTM) daar alles over te weten komen op de Tilburg4GlobalGoals-Boulevard. De boulevard is direct achter de finish van TTM en biedt diverse inspirerende belevingen voor jong en oud.

Lees meer
Beleef de Global Goals in de Spoorzone op de Tilburg4globalgoals-Boulevard

Help mee de CZ Tilburg Ten Miles tot een succes te maken

21-9-2022

Aanstaande zondag 25 september staat de CZ Tilburg Ten Miles op het programma. Wil jij meehelpen dit toffe evenement tot een nog groter succes te maken? Meld je dan vandaag nog aan als vrijwilliger. We kunnen jouw inzet goed gebruiken.

Lees meer
Help mee de CZ Tilburg Ten Miles tot een succes te maken

Weersverwachting tijdens CZ Tilburg Ten Miles

20-9-2022

De weersverwachting tijdens het CZ Tilburg Ten Miles-weekend is wisselvallig. Op zaterdag kunnen wandelaars te maken krijgen met regenval. Op zondag, tijdens het hardlopen blijft het droog en wordt het zelfs zonnig.

Lees meer
Goed loopweer verwacht tijdens CZ Tilburg Ten Miles

Nederlandse topatleten gaan strijd aan met internationale lopers tijdens CZ Tilburg Ten Miles

15-9-2022

Het belooft een spannend gevecht te worden op 25 september dit jaar tijdens de CZ Tilburg Ten Miles. De Nederlandse topatleten Mohamed Ali en Luuk Maas gaan de strijd aan met internationale toplopers.

Lees meer
Nederlandse topatleten gaan strijd aan met internationale lopers tijdens CZ Tilburg Ten Miles

Wereldrecordhoudster en Nederlandse toppers van start op Rabobank Tilburg Ladies Run

31-8-2022

Een ijzersterk deelnemersveld dit jaar bij de Rabobank Tilburg Ladies Run tijdens de CZ Tilburg Ten Miles op zondag 25 september. Wereldrecordhoudster op de 5km Ejgayehu Taye verschijnt aan de start, evenals een aantal Nederlandse topatleten.

Lees meer
Wereldrecordhoudster en Nederlandse toppers van start op Rabobank Tilburg Ladies Run

De CZ Tilburg Ten Miles: ook voor wandelaars een feestje

23-8-2022

De inschrijving voor de CZ TTM Wandeltocht, op zaterdag 24 september, draait op volle toeren. In 2019, bij de laatste editie van het evenement namen ruim 1200 wandelaars deel aan een van de onderdelen. Ook dit jaar belooft het weer een feestje te worden.

Lees meer
De CZ Tilburg Ten Miles: ook voor wandelaars een feestje

Sterre Minirun uitverkocht

18-8-2022

De Sterre Minirun, het onderdeel van de CZ Tilburg Ten Miles voor de allerkleinsten, is uitverkocht. De Minirun is een zeer populair onderdeel tijdens het mooiste loopfeest van Tilburg. Tijdens dit altijd gezellige en leuke onderdeel lopen kinderen, onder begeleiding van een volwassenen, een kwart mijl (400 meter)

Lees meer
Sterre Minirun uitverkocht (1)