Nieuws

Officiële parcoursen CZ Tilburg Ten Miles bekend

23-7-2019

De officiële parcoursen van de CZ Tilburg Ten Miles 2019 zijn bekend. Het parcours van de Sterre Minirun blijft hetzelfde alleen wijzigt daar de uitloop na de finish. De CZ Family Run wordt 2 km en krijgt een andere aanloop. De Rabobank City Run over 5 kilometer verandert deels van parcours door werkzaamheden aan de Gasthuisring. Dezelfde werkzaamheden zorgen ervoor dat voor de 10 km en 10 EM ook enkele aanpassingen nodig waren. 

Lees meer
Officiële parcoursen CZ Tilburg Ten Miles bekend

Inschrijving CZ TTM Wandeltocht van start

24-6-2019

Op maandag 24 juni is de inschrijving voor de 14e editie van de CZ TTM Wandeltocht gestart. Dat evenement vindt plaats op zaterdag 31 augustus, een dag voor het hardloopevenement CZ Tilburg Ten Miles. De zaken voor de editie van 2019 hieronder op een rijtje.

De wandelkaarten zijn sinds dit jaar digitaal te verkrijgen via de website. Wie dat tijdig doet (voor 29 juli) krijgt het deelnemersbewijs in de week van het evenement thuisgestuurd. Wandelkaarten kosten € 10,-, maar wie voor 1 augustus bestelt krijgt € 2,50 korting. Tot 1 augustus kunnen kaarten ook gekocht worden bij Runshop Greg van Hest, Wilhelminapark 43, Tilburg.

Lees meer
Inschrijving CZ TTM Wandeltocht van start

Officiële parcoursmeting

23-6-2019

Vanwege werkzaamheden in de Gasthuisring en bij het stadskantoor moesten delen van het parcours van de CZ Tilburg Ten Miles worden omgelegd. De stukken nieuwe route werden zondagmorgen 23 juni opgemeten door IAAF measurer Maurice Winterman. Daarbij werd hij geassisteerd door enkele mensen van de organisatie van het evenement. Het betrof de Tilburg Ladies Run en de bijbehorende trimloop over 10 km, waarvoor op de Bredaseweg een nieuw keerpunt werd bepaald. Voor de 10 EM was nog een beperkte correctie nodig van enkele meters. Dat gebeurt bij de start. Na de rapportage van Maurice Winterman krijgt het parcours weer zijn officiële status en is het geschikt voor erkenning van toptijden en records. Voor de massa van de recreatieve deelnemers is er de zekerheid dat er ook echt 10 kilometer dan wel 10 Engelse Mijlen gelopen worden.

Lees meer
Officiële parcoursmeting

Contract RUNSHOP Greg van Hest met Tilburg Ten Miles

27-5-2019

RUNSHOP Greg van Hest en de organisatie van de Tilburg Ten Miles zijn een overeenkomst aangegaan waarbij RUNSHOP Greg van Hest zich voor de editie van 2019 als cosponsor aan het evenement verbindt. Met een optie voor nog eens twee jaar. Jolande Grijsbach die samen met directeur Henk van Doremalen de sponsoring regelt voor het evenement: ‘Wij zijn buitengewoon blij dat Greg van Hest zich weer aan ons evenement, het grootste sportevenement van Midden-Brabant, verbindt. Als DE zaak op hardloopgebied is RUNSHOP Greg van Hest er steeds meer voor de vele duizenden recreatieve deelnemers die niet alleen een goede hardloopschoen zoeken, maar ook goed advies willen over de CZ Tilburg Ten Miles. Hoe bereid je je voor? Welke afstand moet je kiezen? Dat advies krijg je van Ad en Greg van Hest.’

Lees meer
Contract RUNSHOP Greg van Hest met Tilburg Ten Miles

Trotste sponsor Tilburg Ten Miles City Run

15-4-2019

Wat ooit in 1988 begon als trimloop in het gebied de Moerenburg aan de oostzijde van Tilburg is inmiddels uitgegroeid tot het grootste sportevenement van Midden Brabant. Met zo’n 12.000 deelnemers en 50.000 bezoekers kan niemand meer om de CZ Tilburg Ten Miles heen. Dit jaar wordt het sportieve evenement in het weekend van 31 augustus voor de 32e keer georganiseerd. Rabobank mag zich dit jaar trotse sponsor van de City Run noemen. Afgelopen vrijdag werd de samenwerking tussen de CZ Tilburg Ten Miles en Rabobank bekrachtigd door de ondertekening van het sponsorcontract. Henk van Doremalen en Jolande Grijsbach (organisatie CZ Tilburg Ten Miles) verheugen zich nu al op een mooie editie. 

Lees meer
Trotste sponsor Tilburg Ten Miles City Run

Sterre Minirun volgeboekt

10-4-2019

De kortste afstand bij de CZ Tilburg Ten Miles op zondag 1 september 2019 is volgeboekt. De Sterre Minirun is bedoeld voor 0 tot en met 4 jarigen die (verplicht) vergezeld van een ouder of begeleider een afstand van 300 meter afleggen van de Heuvelring via NS plein naar de finish op de Burgemeester Brokxlaan. Het onderdeel vindt altijd onder grote publieke belangstelling plaats.

Voor de CZ Familyrun zijn nog voldoende mogelijkheden om in te schrijven. De afstand van dit onderdeel, waar vanaf 4 jaar aan kan worden deelgenomen bedraagt circa 2 kilometer. Het parcours is ten opzichte van 2018 iets gewijzigd door een andere startopstelling.

Lees meer
Sterre Minirun volgeboekt

Inschrijving CZ Tilburg Ten Miles geopend

14-3-2019

De inschrijving voor de 32e editie van Midden Brabants grootste sportevenement, de CZ Tilburg Ten Miles, is van start gegaan. Van minirun tot TTM4YOU, iedereen kan aan dit sfeervolle evenement dwars door Tilburg deelnemen. 

De organisatie onder aanvoering van Henk van Doremalen zet dit jaar in op een toename van het aantal deelnemers. ‘Dat willen we bereiken door een forsere inzet bij de CZ TTM Wandeltocht en bij De Wever TTM4YOU. We vinden het van groot belang dat zo veel mogelijk mensen aan ons  evenement deel kunnen nemen. Dat geldt niet alleen voor de reguliere lopers, van toppers tot trimmers, maar ook de veel bredere groep die weinig of niet aan bewegen doet. Met de gemeente Tilburg gaan we ons inzetten om deze groepen aan de start te krijgen’, aldus Van Doremalen.

Lees meer
Inschrijving CZ Tilburg Ten Miles geopend

De Wever sponsor bij CZ Tilburg Ten Miles

12-3-2019

CZ Tilburg Ten Miles en De Wever tekenden maandag 11 maart een contract waarbij De Wever zich voor 3 jaar verbindt aan Middenbrabants grootste sportevenement met zo’n 12.000 deelnemers en circa 50.000 toeschouwers.

Lees meer
De Wever sponsor bij CZ Tilburg Ten Miles


33ste CZ Tilburg Ten Miles verplaatst naar 2021, wel virtuele editie in 2020

In overleg met onder meer titelsponsor CZ en de gemeente Tilburg is besloten de CZ Tilburg Ten Miles te verplaatsen. Alle startbewijzen blijven geldig voor de editie in september 2021. Je kunt dit jaar wel deelnemen aan een uitdagend alternatief, de CZ Tilburg Ten Miles Challenge.

Lees meer