Eerste virtuele editie: CZ Tilburg Ten Miles Challenge

8-7-2020

In het weekend van 5 en 6 september 2020 stond normaal gezien de CZ Tilburg Ten Miles op het programma. Helaas zal dit evenement niet doorgaan, maar niet getreurd: je kan nu virtueel de afstand van het parcours afleggen! Zo blijf je in beweging en kun je dit jaar tóch deelnemen aan de CZ Tilburg Ten Miles.

Lees meer
Eerste virtuele editie: CZ Tilburg Ten Miles Challenge

33ste CZ Tilburg Ten Miles verplaatst, 1ste virtuele editie uitdagend alternatief

29-6-2020

De voor het eerste weekend van september geplande CZ Tilburg Ten Miles is in verband met de coronacrisis verplaatst naar september 2021. De organisatie kondigt tegelijkertijd een uitdagend en inspirerend alternatief aan, de CZ Tilburg Ten Miles Challenge. De 1ste virtuele editie van het grootste loopevenement van Midden-Brabant.

Lees meer
CZ Tilburg Ten Miles verplaatst, eerste virtuele editie uitdagend alternatief

CZ Tilburg Ten Miles: COVID-19 update

12-5-2020
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Samen met jou kijken we enorm uit naar de 33e editie van de CZ Tilburg Ten Miles die gepland staat op zaterdag 5 en zondag 6 september 2020. Het coronavirus zorgt helaas nog steeds voor veel onzekerheid. We begrijpen maar al te goed dat dit veel vragen oproept. Houd onze updatepagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en bekijk de veelgestelde vragen. Klik hier voor de updatepagina.

Lees meer
CZ Tilburg Ten Miles: COVID-19 update

CZ Tilburg Ten Miles shirt voor het ETZ

30-4-2020

Namens de CZ Tilburg Ten Miles overhandigde Jolande Grijsbach woensdag 29 april circa 500 shirts aan Lieke Visser van het ETZ. De dry fit hardloopshirts waren overgebleven van de CZ Tilburg Ten Miles 2019 en de Tilburgse Kermisrun 2019. “Wij willen op deze manier een kleine bijdrage leveren aan alle ondersteuningen die de mensen van de Tilburgse ziekenhuizen op dit moment ontvangen voor het fantastische werk dat ze leveren.’ Lieke Visser: ‘De shirts zijn buitengewoon welkom om onder de warme pakken te dragen. We worden momenteel overladen met giften voor onze mensen. We zien dat er volop wordt meegeleefd en dat doet ons goed.’

Lees meer
CZ Tilburg Ten Miles shirt voor het ETZ

Inschrijving 33e editie CZ Tilburg Ten Miles geopend

12-3-2020
Nieuw onderdeel: Villa Pardoes Kids Run

Traditiegetrouw vindt in het eerste weekeinde van september de CZ Tilburg Ten Miles plaats met een breed aanbod van wandel- en looponderdelen, zodat iedereen die dat wil deel kan nemen. Inschrijven kan vanaf vandaag via de website.

Nieuw dit jaar is de Villa Pardoes Kids Run over 750 meter voor kinderen vanaf 4 jaar. Het ochtendprogramma kent starts vanaf de Spoorlaan voor de minirun en vanaf de Willem II-passage tussen d’n Boemel en RAW in de richting van de Spoorlaan voor de afstanden 750 meter tot 5 km. Het middagprogramma, met de 10 km en 10 EM, vertrekt van de Besterdring ter hoogte van het Besterdplein en gaat in de richting van de Veldhovenring en het Wilhelminapark. De Burgemeester Brokxlaan is voor de starts niet meer in gebruik. De altijd sfeervolle finish blijft op de Burg. Brokxlaan nabij de Koepelhal.

Lees meer
Inschrijving 33e editie CZ Tilburg Ten Miles geopend

Villa Pardoes het goede doel van Tilburg Ten Miles

18-2-2020

De komende twee edities is Villa Pardoes als goed doel gekoppeld aan de CZ Tilburg Ten Miles. Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan in Kaatsheuvel.

Lees meer
Villa Pardoes het goede doel van Tilburg Ten Miles

Rabobank sponsor Tilburg Ladies Run

12-2-2020

Rabobank Tilburg en omstreken en Tilburg Ten Miles zijn een sponsorovereenkomst aangegaan voor het evenement in 2020. Rabobank wordt ondermeer titeldrager van de Tilburg Ladies Run 10 K, de vrouwenloop waaraan zowel topatleten als recreanten deelnemen.

Lees meer
Rabobank sponsor Tilburg Ladies Run

Inschrijving Villa Pardoes WinterRun gestart

21-11-2019

De inschrijving voor alweer de 2e editie van de Villa Pardoes WinterRun is geopend. Dit jaar op zaterdag 14 december 2019. Het begint een mooie traditie te worden. Startend vanaf het Anton Pieckplein langs de Efteling en dwars door Villa Pardoes waar gastgezinnen en vrijwilligers de deelnemers zullen aanmoedigen. Inschrijven kan via www.villapardoesrun.nl.

Lees meer
Inschrijving Villa Pardoes WinterRun gestart


CZ Tilburg Ten Miles schuift door naar 2022

Door de aanhoudende onduidelijkheid rondom COVID-19 hebben we besloten het evenement te verplaatsen naar zaterdag 24 en zondag 25 september 2022. Alle reeds aangeschafte startbewijzen blijven geldig voor de 33e editie in 2022.

Lees meer