Aanpassing parcours 10 Engelse Mijl

30-6-2021

Naar aanleiding van de officiële meting van het parcours zijn er enkele kleine wijzigingen doorgevoerd. In de wijk Zorgvlied wordt (weer) gebruik gemaakt van de hele Burgemeester Jansenstraat zoals dat ook in 2018 gebeurde. Om aan de exacte afstand te komen is er bij het verlaten van deze straat een kleine keerlus op de Bredaseweg. Start van de 10 EM blijft op de Besterdring ter hoogte van het Besterdplein; de finish blijft in de Spoorzone op de Burgemeester Brokxlaan. Dat geldt ook voor de 10 km. Daarvoor stond al een (ruime) keerlus gepland op de Prof. Cobbenhagenlaan.

Lees meer
Aanpassing parcours 10 Engelse Mijl

Sterre Minirun in recordtempo uitverkocht

10-6-2021
Voor de Villa Pardous Kids Run en CZ Family Run zijn nog startnummers beschikbaar

De Sterre Minirun voor de allerkleinsten over een kwart mijl (400 meter) op zondag 26 september is inmiddels volgeboekt. Alle 250 startbewijzen zijn in een sneltreinvaart verkocht. De belangstelling voor dit onderdeel is altijd groot, maar de startnummer zijn dit jaar wel erg snel uitverkocht.

Lees meer
Sterre Minirun in recordtempo uitverkocht

Inschrijving geopend voor CZ Tilburg Ten Miles

3-6-2021
33e editie vindt plaats op zondag 26 september 2021

Deelnemers die uitkijken naar de 33e CZ Tilburg Ten Miles op zondag 26 september kunnen zich vanaf vandaag aanmelden. De inschrijving is geopend in de hoopvolle verwachting dat de coronamaatregelen de komende maanden stap voor stap worden versoepeld en veel Nederlanders in de zomer gevaccineerd kunnen zijn.

Lees meer
Inschrijving geopend voor 33e CZ Tilburg Ten Miles op zondag 26 september

Inschrijving 33e editie opent op donderdag 3 juni 2021

31-5-2021

Met het hoopgevende vooruitzicht op verdere versoepeling van de coronamaatregelen en op een toenemend aantal gevaccineerde Nederlanders, zal donderdag 3 juni de inschrijving worden geopend voor de 33e CZ Tilburg Ten Miles. Die zal plaatsvinden op zondag 26 september. Voor de CZ TTM Wandeltocht op zaterdag 25 september start de inschrijving op maandag 6 juli. Uiteraard houden we de coronamaatregelen nauwgezet in de gaten en volgen we de stappen vanuit het openingsplan zoals de overheid deze heeft opgesteld.

Lees meer
Inschrijving 33e editie opent op donderdag 3 juni 2021

Corona gooit hardloopkalender Tilburg overhoop: geen Tilburgse Kermisrun, CZ Tilburg Ten Miles in september

23-3-2021
Inschrijving CZ Tilburg Ten Miles start op 3 juni

De knopen zijn doorgehakt. Tilburg krijgt dit jaar geen Tilburgse Kermisrun en met zekerheid kan directeur Henk van Doremalen nu zeggen dat de CZ Tilburg Ten Miles het weekeinde van 25 en 26 september doorgaat.

Lees meer
Corona gooit hardloopkalender Tilburg overhoop: geen Tilburgse Kermisrun, CZ Tilburg Ten Miles in september

CZ Tilburg Ten Miles naar eind september

11-9-2020
De 33e editie van de CZ Tilburg Ten Miles vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 september 2021.

De 33e editie van de CZ Tilburg Ten Miles vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 september 2021. Dat is de organisatie overeengekomen met de evenementencommissie van de gemeente Tilburg. Er waren diverse redenen om het eerste weekeinde van september in te ruilen voor het laatste. Vooral een te verwachten toename van het aantal deelnemers en de werving van vrijwilligers zijn van belang geweest bij deze keuze.

Lees meer
CZ Tilburg Ten Miles naar eind september

Eigen finish feestje tijdens CZ Tilburg Ten Miles Challenge

7-9-2020
Inclusief shirt, medaille en bloemen

Trots poseert Giso Drinkwaard met een mooie bos bloemen na het volbrengen van zijn CZ Tilburg Ten Miles Challenge over 10 mijl (16,1 km). Hij was een van de honderden die zondag 6 september in Tilburg hun Challenge liepen. Giso had vooraf al het fraaie CZ Tilburg Ten Miles Challenge T-shirt en de unieke medaille besteld.

Iedereen die ook het Limted edition T-shirt en medaille kan bestellen heeft nog tot en met 10 september de tijd. In de tweede helft van september worden shirt en medaille dan toegestuurd. Ook kan iedereen zijn eigen Tilburg Ten Miles 'thuis finish' compleet maken met een bosje rozen via de speciale rozenactie. 

Lees meer
Eigen finish feestje tijdens CZ Tilburg Ten Miles Challenge

Symbolische start CZ Tilburg Ten Miles Challenge

3-9-2020

Woensdag is het symbolische startschot gegeven voor de CZ Tilburg Ten Miles Challenge, die van 3 tot en met 9 september wordt gehouden.

De start werd verzorgd door Pardoes, de mascotte van Villa Pardoes tevens het goede doel van de CZ Tilburg Ten Miles, Dorine Surstedt, Manager Communicatie & Merkmanagement CZ, Rolph Dols, wethouder van (o.a.) sport en evenementen en Greg van Hest, Olympisch marathonloper, veelvoudig Nederlands kampioen en Tilburgs snelste atleet ooit bij de Tilburg Ten Miles (46.46). 

 

Lees meer
Symbolische start CZ Tilburg Ten Miles Challenge


Uitslagen CZ Tilburg Ten Miles 2022

De uitslagen van de CZ Tilburg Ten Miles 2022 vind je hier.

Lees meer