Sterre Minirun uitverkocht

18-8-2022

De Sterre Minirun, het onderdeel van de CZ Tilburg Ten Miles voor de allerkleinsten, is uitverkocht. De Minirun is een zeer populair onderdeel tijdens het mooiste loopfeest van Tilburg. Tijdens dit altijd gezellige en leuke onderdeel lopen kinderen, onder begeleiding van een volwassenen, een kwart mijl (400 meter)

Lees meer
Sterre Minirun uitverkocht (1)

itlinx trotse sponsor bij Tilburg Ten Miles

17-6-2022

Detacheringsbureau itlinx is in 2022 sponsor bij de 33e editie van de CZ Tilburg Ten Miles. De naam van het bedrijf wordt verbonden aan het onderdeel trimloop 10 km.

 

Lees meer
itlinx trotse sponsor bij Tilburg Ten Miles

Inschrijving CZ Tilburg Ten Miles gaat van start

31-3-2022

De inschrijving voor de 33e editie van de CZ Tilburg Ten Miles is geopend. Het event staat ook wel bekend als Midden-Brabants grootste sportfestijn dat in het laatste weekeinde van september plaatsvindt. Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 werd het evenement in 2020 en 2021 gecanceld.

Lees meer
Inschrijving CZ Tilburg Ten Miles gaat van start

SPAR sponsor bij CZ Tilburg Ten Miles

15-3-2022

SPAR heeft een overeenkomst gesloten om als sponsor deel uit te maken van de Tilburg Ten Miles die dit jaar op zaterdag 24 en zondag 25 september zal worden gehouden. De van oorsprong Nederlandse gemakswinkel wordt naamdrager van de Cityrun, komt met een mini pop-up winkel bij het evenement en zorgt voor de catering van de vrijwilligers.

Lees meer
SPAR sponsor bij CZ Tilburg Ten Miles

Inschrijving PUURloop van start, hardlopen én wandelen

14-3-2022

Maandag 21 maart om exact 20.00 uur gaat de inschrijving voor de 10e editie van de PUURloop op de terreinen van abdij Koningshoeven van start. Zoals bekend is er altijd veel belangstelling voor dit bijzondere evenement.

Lees meer
Inschrijving PUURloop van start, hardlopen en wandelen

‘De Tilburg Triple’ – medaille voor Tilburgse loophelden

14-2-2022

Met de gloednieuwe ‘Tilburg Triple’ is Tilburg de eerste stad in Nederland met een medaille voor sportieve deelnemers die aan meerdere Tilburgse wandel- en loopevenementen deelnemen. De Tilburgse Triple campagne start in 2022. Deelnemers worden beloond met een glimmende medaille en andere prijzen als ze aan minimaal 3 evenementen meedoen.

Lees meer
‘De Tilburg Triple’ – medaille voor Tilburgse loophelden

Een gezond en sportief 2022 gewenst!

4-1-2022

Namens de organisatie van CZ Tilburg Ten Miles wensen wij iedereen een voorspoedig, sportief en vooral gezond 2022 toe. We hopen na 2 jaar onderbreking vanwege COVID-19 eindelijk weer een echt, sfeervol evenement te kunnen organiseren, zoals dat altijd de gewoonte was. Lopend Midden-Brabant kijkt er naar uit! 

Henk van Doremalen
Directeur CZ Tilburg Ten Miles

Lees meer
Een gezond en sportief 2022 gewenst!

Villa Pardoes WinterRun

19-10-2021

Na een virtuele editie in 2020, kunnen we elkaar dit jaar eindelijk weer live ontmoeten in Kaatsheuvel! De 4e editie van de Villa Pardoes WinterRun vindt plaats op zaterdag 11 december. Tijdens dit sportieve event loop je vanaf het sfeervolle Anton Pieckplein, langs de Efteling en dwars door Villa Pardoes, waar je aangemoedigd zult worden door de gastgezinnen en vrijwilligers.

Lees meer
Villa Pardoes WinterRun