Inschrijving CZ Tilburg Ten Miles gaat van start

31-3-2022

De inschrijving voor de 33e editie van de CZ Tilburg Ten Miles is geopend. Het event staat ook wel bekend als Midden-Brabants grootste sportfestijn dat in het laatste weekeinde van september plaatsvindt. Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 werd het evenement in 2020 en 2021 gecanceld.

Lees meer
Inschrijving CZ Tilburg Ten Miles gaat van start

SPAR sponsor bij CZ Tilburg Ten Miles

15-3-2022

SPAR heeft een overeenkomst gesloten om als sponsor deel uit te maken van de Tilburg Ten Miles die dit jaar op zaterdag 24 en zondag 25 september zal worden gehouden. De van oorsprong Nederlandse gemakswinkel wordt naamdrager van de Cityrun, komt met een mini pop-up winkel bij het evenement en zorgt voor de catering van de vrijwilligers.

Lees meer
SPAR sponsor bij CZ Tilburg Ten Miles

Inschrijving PUURloop van start, hardlopen én wandelen

14-3-2022

Maandag 21 maart om exact 20.00 uur gaat de inschrijving voor de 10e editie van de PUURloop op de terreinen van abdij Koningshoeven van start. Zoals bekend is er altijd veel belangstelling voor dit bijzondere evenement.

Lees meer
Inschrijving PUURloop van start, hardlopen en wandelen

‘De Tilburg Triple’ – medaille voor Tilburgse loophelden

14-2-2022

Met de gloednieuwe ‘Tilburg Triple’ is Tilburg de eerste stad in Nederland met een medaille voor sportieve deelnemers die aan meerdere Tilburgse wandel- en loopevenementen deelnemen. De Tilburgse Triple campagne start in 2022. Deelnemers worden beloond met een glimmende medaille en andere prijzen als ze aan minimaal 3 evenementen meedoen.

Lees meer
‘De Tilburg Triple’ – medaille voor Tilburgse loophelden

Een gezond en sportief 2022 gewenst!

4-1-2022

Namens de organisatie van CZ Tilburg Ten Miles wensen wij iedereen een voorspoedig, sportief en vooral gezond 2022 toe. We hopen na 2 jaar onderbreking vanwege COVID-19 eindelijk weer een echt, sfeervol evenement te kunnen organiseren, zoals dat altijd de gewoonte was. Lopend Midden-Brabant kijkt er naar uit! 

Henk van Doremalen
Directeur CZ Tilburg Ten Miles

Lees meer
Een gezond en sportief 2022 gewenst!

Villa Pardoes WinterRun

19-10-2021

Na een virtuele editie in 2020, kunnen we elkaar dit jaar eindelijk weer live ontmoeten in Kaatsheuvel! De 4e editie van de Villa Pardoes WinterRun vindt plaats op zaterdag 11 december. Tijdens dit sportieve event loop je vanaf het sfeervolle Anton Pieckplein, langs de Efteling en dwars door Villa Pardoes, waar je aangemoedigd zult worden door de gastgezinnen en vrijwilligers.

Lees meer
Villa Pardoes WinterRun

CZ Tilburg Ten Miles schuift door naar 2022

24-8-2021
Startbewijzen blijven geldig voor de 33e editie

De organisatie van de CZ Tilburg Ten Miles heeft het besluit genomen om de 33e editie op zaterdag 25 en zondag 26 september niet door te laten gaan. Daarmee verdwijnt het grootste hardloopevenement van Midden-Brabant voor het tweede jaar op rij door de coronamaatregelen van de kalender. De startbewijzen blijven geldig voor de editie op zaterdag 24 en zondag 25 september 2022.

Lees meer
CZ Tilburg Ten Miles schuift door naar 2022

COVID-19 update

16-8-2021

De recente corona-persconferentie heeft ons positief gestemd over het vooruitzicht dat de anderhalvemeterregel per 20 september losgelaten zou kunnen worden. Wij blijven echter realistisch en houden rekening met diverse scenario’s. Veel is nog onduidelijk over eventuele andere beperkende maatregelen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en blijven zoeken naar mogelijkheden om een veilige en sfeervolle 33e editie te organiseren op zaterdag 25 en zondag 26 september 2021. De veiligheid van iedereen staat bij ons voorop. Blijf in beweging, blijf gezond!

Lees meer
COVID-19 update