Weersverwachting tijdens CZ Tilburg Ten Miles

20-9-2022

De weersverwachting tijdens het CZ Tilburg Ten Miles-weekend is wisselvallig. Op zaterdag kunnen wandelaars te maken krijgen met regenval. Op zondag, tijdens het hardlopen blijft het droog en wordt het zelfs zonnig.

Lees meer
Goed loopweer verwacht tijdens CZ Tilburg Ten Miles

Nederlandse topatleten gaan strijd aan met internationale lopers tijdens CZ Tilburg Ten Miles

15-9-2022

Het belooft een spannend gevecht te worden op 25 september dit jaar tijdens de CZ Tilburg Ten Miles. De Nederlandse topatleten Mohamed Ali en Luuk Maas gaan de strijd aan met internationale toplopers.

Lees meer
Nederlandse topatleten gaan strijd aan met internationale lopers tijdens CZ Tilburg Ten Miles

Wereldrecordhoudster en Nederlandse toppers van start op Rabobank Tilburg Ladies Run

31-8-2022

Een ijzersterk deelnemersveld dit jaar bij de Rabobank Tilburg Ladies Run tijdens de CZ Tilburg Ten Miles op zondag 25 september. Wereldrecordhoudster op de 5km Ejgayehu Taye verschijnt aan de start, evenals een aantal Nederlandse topatleten.

Lees meer
Wereldrecordhoudster en Nederlandse toppers van start op Rabobank Tilburg Ladies Run

De CZ Tilburg Ten Miles: ook voor wandelaars een feestje

23-8-2022

De inschrijving voor de CZ TTM Wandeltocht, op zaterdag 24 september, draait op volle toeren. In 2019, bij de laatste editie van het evenement namen ruim 1200 wandelaars deel aan een van de onderdelen. Ook dit jaar belooft het weer een feestje te worden.

Lees meer
De CZ Tilburg Ten Miles: ook voor wandelaars een feestje

Sterre Minirun uitverkocht

18-8-2022

De Sterre Minirun, het onderdeel van de CZ Tilburg Ten Miles voor de allerkleinsten, is uitverkocht. De Minirun is een zeer populair onderdeel tijdens het mooiste loopfeest van Tilburg. Tijdens dit altijd gezellige en leuke onderdeel lopen kinderen, onder begeleiding van een volwassenen, een kwart mijl (400 meter)

Lees meer
Sterre Minirun uitverkocht (1)

itlinx trotse sponsor bij Tilburg Ten Miles

17-6-2022

Detacheringsbureau itlinx is in 2022 sponsor bij de 33e editie van de CZ Tilburg Ten Miles. De naam van het bedrijf wordt verbonden aan het onderdeel trimloop 10 km.

 

Lees meer
itlinx trotse sponsor bij Tilburg Ten Miles

Inschrijving CZ Tilburg Ten Miles gaat van start

31-3-2022

De inschrijving voor de 33e editie van de CZ Tilburg Ten Miles is geopend. Het event staat ook wel bekend als Midden-Brabants grootste sportfestijn dat in het laatste weekeinde van september plaatsvindt. Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 werd het evenement in 2020 en 2021 gecanceld.

Lees meer
Inschrijving CZ Tilburg Ten Miles gaat van start

SPAR sponsor bij CZ Tilburg Ten Miles

15-3-2022

SPAR heeft een overeenkomst gesloten om als sponsor deel uit te maken van de Tilburg Ten Miles die dit jaar op zaterdag 24 en zondag 25 september zal worden gehouden. De van oorsprong Nederlandse gemakswinkel wordt naamdrager van de Cityrun, komt met een mini pop-up winkel bij het evenement en zorgt voor de catering van de vrijwilligers.

Lees meer
SPAR sponsor bij CZ Tilburg Ten Miles


Uitslagen CZ Tilburg Ten Miles 2022

De uitslagen van de CZ Tilburg Ten Miles 2022 vind je hier.

Lees meer