DIT IS DE NIEUWE ROUTE VAN DE CZ TTM WANDELTOCHTEN

31-8-2023

Ruim 1.500 wandelaars trokken in 2022 erop uit om de prachtige natuurgebieden in én rondom Tilburg te ontdekken. Ook dit jaar keert de CZ Tilburg Ten Miles Wandeltocht weer terug en kunnen de deelnemers Tilburg en de prachtige natuurgebieden in én rondom de stad ontdekken. Op zaterdag 23 september 2023 gaan we opnieuw los! De 34e editie gaat langs verschillende highlights in Tilburg.  Ben jij benieuwd waar je langs gaat lopen? Wij nemen je graag mee langs de mooiste plekjes van het parcours.

 

Lees meer
wandelroutes 2023

Dit is het limited edition running shirt van de CZ Tilburg Ten Miles

11-8-2023

Jaarlijks wordt er een uniek running shirt ontworpen voor de CZ Tilburg Ten Miles. Bij het shirt van de 34e editie staan de straten van Tilburg centraal. Deelnemers aan alle onderdelen kunnen het limited edition running shirt bestellen bij de inschrijving.

Lees meer
shirt 2023

Inschrijving CZ Tilburg Ten Miles geopend

25-4-2023
Grootste hardloopevenement van Midden-Brabant vindt plaats op 23 en 24 september

Al jaren is de CZ Tilburg Ten Miles een begrip in Midden-Brabant. Op zaterdag 23 september wandelen vele wandelaars door Tilburg en op zondag 24 worden traditiegetrouw duizenden deelnemers verwacht aan de start van het hardloopevenement. Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor de 34e editie.

Lees meer
opening 2023

CZ ook komende jaren titelsponsor bij CZ Tilburg Ten Miles

5-10-2022

CZ blijft ook de komende jaren als titelsponsor verbonden aan de Tilburg Ten Miles. De zorgverzekeraar heeft het contract met Golazo Nederland verlengd.

Lees meer
CZ ook komende jaren titelsponsor bij CZ Tilburg Ten Miles

Deelnemers CZ Tilburg Ten Miles genieten van prachtige dag

25-9-2022

Wat een geweldige editie van de CZ Tilburg Ten Miles. In de stralende zon genoten zo'n 11.000 deelnemers van de 33e editie van dit topevenement.

Lees meer
Deelnemers CZ Tilburg Ten Miles genieten van prachtige dag

Faith Chepkoech winnares Rabobank Tilburg Ladies Run, Diane van Es snelste Nederlandse

25-9-2022

De Keniaanse Faith Chapkoech is de winnares van de Rabobank Tilburg Ladies Run. Zij kwam zondag over de streep in een tijd van 31:54. Op het podium werd zijn vergezeld door haar landgenoten Eva Cherono en Daisy Cherotich. 

Lees meer
Faith Chepkoech winnares Rabobank Tilburg Ladies Run, Diane van Es snelste Nederlandse

Emmanuel Kiprop wint CZ Tilburg Ten Miles, Tilburger Luuk Maas knap 3e

25-9-2022

Emmanuel Kiprop is de winnaar van de CZ Tilburg Ten Miles 2022. De Keniaan liep de 10EM in een prachtige tijd van 46:41 Het mooiste moment van de wedstrijd was de derde plaats van Tilburger Luuk Maas. Hij kwam binnen in een tijd van 48:01 vlak na de Keniaan Alfred Barkach. 

Lees meer
Emmanuel Kiprop wint CZ Tilburg Ten Miles, Tilburger Luuk Maas knap 3e

Wandelaars maken er een feest van tijdens de CZ TTM Wandeltocht

24-9-2022

Een grote groep wandelaars heeft er vandaag een waar feestje van gemaakt tijdens de CZ TTM Wandeltocht. Ondanks de regen trokken ruim 1000 sportievelingen met een grote glimlach de wandelschoenen aan voor een prachtige wandeling. 

Lees meer
Wandelaars maken er een feest van tijdens de CZ TTM Wandeltocht