Sterre Minirun in recordtempo uitverkocht

10-6-2021
Voor de Villa Pardous Kids Run en CZ Family Run zijn nog startnummers beschikbaar

De Sterre Minirun voor de allerkleinsten over een kwart mijl (400 meter) op zondag 26 september is inmiddels volgeboekt. Alle 250 startbewijzen zijn in een sneltreinvaart verkocht. De belangstelling voor dit onderdeel is altijd groot, maar de startnummer zijn dit jaar wel erg snel uitverkocht.

Lees meer
Sterre Minirun in recordtempo uitverkocht

Inschrijving geopend voor CZ Tilburg Ten Miles

3-6-2021
33e editie vindt plaats op zondag 26 september 2021

Deelnemers die uitkijken naar de 33e CZ Tilburg Ten Miles op zondag 26 september kunnen zich vanaf vandaag aanmelden. De inschrijving is geopend in de hoopvolle verwachting dat de coronamaatregelen de komende maanden stap voor stap worden versoepeld en veel Nederlanders in de zomer gevaccineerd kunnen zijn.

Lees meer
Inschrijving geopend voor 33e CZ Tilburg Ten Miles op zondag 26 september

Inschrijving 33e editie opent op donderdag 3 juni 2021

31-5-2021

Met het hoopgevende vooruitzicht op verdere versoepeling van de coronamaatregelen en op een toenemend aantal gevaccineerde Nederlanders, zal donderdag 3 juni de inschrijving worden geopend voor de 33e CZ Tilburg Ten Miles. Die zal plaatsvinden op zondag 26 september. Voor de CZ TTM Wandeltocht op zaterdag 25 september start de inschrijving op maandag 6 juli. Uiteraard houden we de coronamaatregelen nauwgezet in de gaten en volgen we de stappen vanuit het openingsplan zoals de overheid deze heeft opgesteld.

Lees meer
Inschrijving 33e editie opent op donderdag 3 juni 2021

Corona gooit hardloopkalender Tilburg overhoop: geen Tilburgse Kermisrun, CZ Tilburg Ten Miles in september

23-3-2021
Inschrijving CZ Tilburg Ten Miles start op 3 juni

De knopen zijn doorgehakt. Tilburg krijgt dit jaar geen Tilburgse Kermisrun en met zekerheid kan directeur Henk van Doremalen nu zeggen dat de CZ Tilburg Ten Miles het weekeinde van 25 en 26 september doorgaat.

Lees meer
Corona gooit hardloopkalender Tilburg overhoop: geen Tilburgse Kermisrun, CZ Tilburg Ten Miles in september

CZ Tilburg Ten Miles naar eind september

11-9-2020
De 33e editie van de CZ Tilburg Ten Miles vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 september 2021.

De 33e editie van de CZ Tilburg Ten Miles vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 september 2021. Dat is de organisatie overeengekomen met de evenementencommissie van de gemeente Tilburg. Er waren diverse redenen om het eerste weekeinde van september in te ruilen voor het laatste. Vooral een te verwachten toename van het aantal deelnemers en de werving van vrijwilligers zijn van belang geweest bij deze keuze.

Lees meer
CZ Tilburg Ten Miles naar eind september

Eigen finish feestje tijdens CZ Tilburg Ten Miles Challenge

7-9-2020
Inclusief shirt, medaille en bloemen

Trots poseert Giso Drinkwaard met een mooie bos bloemen na het volbrengen van zijn CZ Tilburg Ten Miles Challenge over 10 mijl (16,1 km). Hij was een van de honderden die zondag 6 september in Tilburg hun Challenge liepen. Giso had vooraf al het fraaie CZ Tilburg Ten Miles Challenge T-shirt en de unieke medaille besteld.

Iedereen die ook het Limted edition T-shirt en medaille kan bestellen heeft nog tot en met 10 september de tijd. In de tweede helft van september worden shirt en medaille dan toegestuurd. Ook kan iedereen zijn eigen Tilburg Ten Miles 'thuis finish' compleet maken met een bosje rozen via de speciale rozenactie. 

Lees meer
Eigen finish feestje tijdens CZ Tilburg Ten Miles Challenge

Symbolische start CZ Tilburg Ten Miles Challenge

3-9-2020

Woensdag is het symbolische startschot gegeven voor de CZ Tilburg Ten Miles Challenge, die van 3 tot en met 9 september wordt gehouden.

De start werd verzorgd door Pardoes, de mascotte van Villa Pardoes tevens het goede doel van de CZ Tilburg Ten Miles, Dorine Surstedt, Manager Communicatie & Merkmanagement CZ, Rolph Dols, wethouder van (o.a.) sport en evenementen en Greg van Hest, Olympisch marathonloper, veelvoudig Nederlands kampioen en Tilburgs snelste atleet ooit bij de Tilburg Ten Miles (46.46). 

 

Lees meer
Symbolische start CZ Tilburg Ten Miles Challenge

Tilburg4GlobalGoals sponsor CZ Tilburg Ten Miles

26-8-2020

De gemeente Tilburg is een ‘Global Goals 2030’ gemeente. Burgers, organisaties, onderwijsinstellingen, bedrijven en de gemeente werken aan een rechtvaardige en duurzame wereld. In Tilburg en daarbuiten. In dit kader ondertekenden Ronald van der Hijden, directeur Landelijk Beraad Stedenbanden Nederland-Nicaragua, en Henk van Doremalen, directeur CZ Tilburg Ten Miles een contract waarbij Tilburg4GlobalGoals zich verbindt aan Midden-Brabants grootste sportevenement. Voorlopig voor 2020 en 2021, maar met de intentie om dat komende jaren verder uit te gaan bouwen.

 

Lees meer
Tilburg4GlobalGoals sponsor CZ Tilburg Ten Miles


CZ Tilburg Ten Miles schuift door naar 2022

Door de aanhoudende onduidelijkheid rondom COVID-19 hebben we besloten het evenement te verplaatsen naar zaterdag 24 en zondag 25 september 2022. Alle reeds aangeschafte startbewijzen blijven geldig voor de 33e editie in 2022.

Lees meer